A következő tanévben az iskolák hatodik és nyolcadik évfolyamán az eddigi mérések mellett a diákok idegen nyelvi tudását is górcső alá vennék. Ezt is tartalmazza a következő tanév rendjéről szóló rendelettervezet, amelyet a kormany.hu oldalon tettek közzé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak halkan kerdezem meg: mi a losz@rnak ohajtjak felmerni a 6 es 8. osztalyosok nyelvtudasat, amikor hos oktatasugyiseink kitalaltak, hogy mar az egyetemen nem lesz kotelezo egy idegen nyelv tudasa... Lezerjani kijelentette, hogy csak az menjen gimibe, aki egyetemre akar menni, dehat akkor ilyen alapon SEMMILYEN nyelven nem kell beszelniuk (a szakkozepiskolasoknak biztos nem kell), ezek szerint az egyetemre sem, akkor minek is forszirozzak az altalanosban a nyelvoktatast? Hulyek beszelnek el egymas feje felett. Mennyibe fog ez kerulni az oktatasugynek?
silber13
" Jövőre lemérik az általános iskolások nyelvtudását." Tess mán mondni: oszt miben mérik? Kilóban , dekában, vagy literben, esetleg decibelben mérnek?:-)))
egyember
A felnőtt lakosság nyelvtudását (nyalás ügyben) már ismerik.
Meg kell ismerni a jövő nemzedékét is.
Desischado
Nem normális az egész banda! Egyszer kijelentik, hogy az egyetemen már nem kell nyelvet tanulni, most meg felmérik a kölykök nyelvtudását! De hogyan? Csak nem egyembernek van igaza? Így akarják "felmérni"? Hogy az a jó... a többit jólnevelt létemre nem mondhatom, ki ki képzelje a folytatást hozzá! Ha a hülyeség fájna, rózsikáék úgy ordítanának, hogy Amerikáig, vagy Japánig is elhallatszana! Dilettáns barmok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.