Az MSZP-t még mindig valamivel korruptabbnak tartja a közvélemény, mint a kormánypártokat – mondta a Medián vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nézőpont Intézet vezető elemzője pedig úgy vélte, hogy az MSZP alelnökének osztrák bankszámlája miatt kirobbant ügy felelevenítheti a választók azon reflexeit, amelyek 2010-ben a Fidesz kétharmadához vezettek. Kiszelly Zoltán szerint amíg az MSZP-ben nem adnak választ a kérdésekre, addig magyarázkodniuk kell.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Ennek a Kiszellynek is heresorvadást kaphatna a szája...pont olyan "értelmiségi" mint a Tőkéczky ...
nemkati
Ki tudna mosakodni. Csak kellene egy halom Közgép meg ahhoz hasonló pártközeli cég, a közmédia és a többi média, a hirdetési felületek 90%-ának bitorlása, itt éjjel-nappal lehetne hangszóróból ordítani a Fidesz csalásait, kellene egy MSZP-függő ügyészség és bíróság ahol a fideszes lenyúlásokat lehetne perelni évekig, emlegetni a kamiondobozos kenőpénzeket, a bilincsben elvitt fideszes honatyákat és baráti körüket mutogatni orrba-szájba, mindjárt megfordulna a közvéleménykutatási eredmény. És még csak nem is kellene 80%-ban kreált ügyeket emlegetni, épp elég lenne a valós tények bemutatása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.