Nem vesz részt a holokauszt-emlékév kormányzati programjain egyelőre a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) - döntött a szervezet közgyűlése vasárnap.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez valami olyasmi mint amikor valakit fel akarsz köszönteni és az illető kijelenti mit vehetsz neki és mit nem ...
Azt elhiszem, hogy nem szeretnének politikát csinálni belőle de már a megemlékezés országos szintre hozása, annak támogatása a politika része...szóval az egész arra megy ki, hogy csak őket lehet éltetni mert más nem szenvedett csak ők...önzés és dölyf az egész.
...nem is érdemlik meg a megemlékezést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
még egy apróság. a székelyek akiknek felteszem lelkesen lóbálod a zászlaját hol voltak amikor itt küzdöttünk a törökkel?bizony maradtak otthon ,mert inkább fizettek a békéjükért.változnak az idök,volt amikor szartak ránk.
bárzongora
Te vagy szellemi fogyatékos vagy, vagy pedig trollkodsz.
A busójárás a sokácok, mint NÉPCSOPORTNAK tőlünk, magyaroktól függetlenül véghezvitt törökök elleni fellépésének megidézése.
Ilyet zsidók nem csináltak. Voltak harcoltak zsidók '48-ban is, és az első világháborúban is, de nem népcsoportként, hanem a sereg kötelékén belül.

Hogy jön ide Trianon? Ha magyarázni kell, akkor nem is érdemes!
nehogymá
viselkedj kisgyerek. ha a zsidókat nem tartod magyarnak,akkor ők is népcsoporként harcoltak az aktuális háboruban.ha meg egyenként akkor magyar zsidőként.(vagy zsoldosok voltak?)csak ugy mint a sokácok.hányinger amit összeerölködsz a zsidókkal .trianont pedig magyarázd, de hagyd ki az idegenszivüt meg a szokásos frappáns fordulatokat
bárzongora
@nehogymá: Erre a szintre nem követlek.
keresztapa
@bárzongora: A zsidó szervezetek fordítva ülnek a lovon, az emlékév
nem a jelenlegi zsidó szervezetekről szól, hanem az elpusztított áldozatokra való megemlékezésről. A kormány a megbékélésen és egymás tiszteletén dolgozik, ellenben a mazsihisz a különálláson,
az áldozati szerepből adódó előnyökön és saját uralmán munkálkodik. A mazsihisz milyen felhatalmazással bír a kormánydöntéseket illetően. Kik, mikor, és hol határoztak arról, hogy egy vallási szervezet beleavatkozhat kormánydöntésekbe,
sőt irányíthatja azt. A Mazsihisz várja a kormány javaslatait az emlékművel kapcsolatban hogy neki megfelelő legyen, mert ha nem akkor javasolni fogják a távolmaradást. Kérdőívvel amit a napokban indítottak el az interneten próbálgatja erejét a Mazsihisz a kormánnyal kialakult konfliktus, helyzet további, lépéseire készül. A Mazsihisz ezzel az MSZP oldalán beszállt a választási kampányba és így meglesz a várva várt világbotrány. A zsidóságnak viszont nem fog sok barátot szerezni, és ez nekik csak rövid távon hasznos, mert " a mérsékeltekben is fokozódó
ellenséges gondolatokat ébreszt, világviszonylatban is.
qxy
Én meg oldanám.
El lehet menni haza! ennyi. ! nyitva az ajtó! lehet ballagni .
Vihetik az egész parlamentet és húzzák a f@ ra egymást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.