Képzeljenek el egy pénzzel megpakolt hosszúplatós ZIL-t, ahogy Hegyeshalomnál átgurul a határon. Vagy legalább képzeljenek egy rabomobilt a Rózsadombra. A Transparency International magyarországi jogi igazgatóját villáminterjúztuk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Ahogy beszéltük is, a profik, sőt a nem totál amatőrök nevén sincs semmi föltűnő számla, vagyontárgy. Legföljebb egy nagy ház, amire mondhatja az illető, hogy „bár nem rendelkezem jelentős adózott jövedelemmel, a villát a két kezemmel építettem föl, bizonyítsd be, hogy nem”. A vagyon meg a húszéves és néhány bizalmi ember kezén parkol.
mintha ilyet látni vélnék a vezér oldalán egy párat...
mármint a saját gázszerelőjét, annak segédjét, akikből mára polgit csináltak... és még jónéhány strómant...
elvégre ezek nem olyan feltűnőek, mint annak idelyén kaya ibrahim, meg joszip tot...
de hát most simon gábor a főszereplő, és a fidesz futtatja is rendesen...
de moindjuk ha a zsiga marcit, vagy a zuglói csodapolgit, esetleg a győrieket tolnák reflektor fénybe, talán hitelesebbek lennének...
bundi
vagy itt az aktuális sportbotrány...
sport.hir24.hu/teli-olimpia-2014/2014/02/12/szocsi-all-a-bal-a-magyar-gyorskorisoknal/
"Darázs István, a papa, a szakágvezető ennek ellenére úgy gondolta, lányának, miután lélekben feladta a versenyzői karrierjét, két hónap tiszta felkészülés is elég ahhoz, hogy kellően gyors és állóképes legyen, ergo helyt álljon az olimpián. A látottak alapján ez nem így tűnt, messze lemaradtunk azok mögött az oroszok mögött, akiket az Eb-n legyőztünk - Kónyával.

Tudni kell azt is, Darázs Rózsa 14 hónapja felveszi a havi 1500 dolláros (342 ezer forintos), a nemzetközi szervezettől (NOB) járó ösztöndíjat is, amit vissza kellett volna fizessen, ha nem áll/jut ki Szocsiba.

Így viszont a sportolónő megtarthatja a cc. 4,788 milliós NOB-pénzt, plusz a magyar állam 3,2 milliót garantált jutalmát is."
cak azt nem értem, ezeket a magas labdákat direkt hagyják ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.