2014-ben ez a Magyarország már nem a 2010-es, itt már működő rendszerek vannak, megvannak a feltételek ahhoz, hogy Magyarország valóban erős ország legyen – mondta a miniszterelnök-helyettes pénteken a Nógrád megyei Pásztón.

Navracsics Tibor a rezsifórumon úgy fogalmazott: "kivezettük Magyarországot Európa szégyenpadjáról", az ország nincs már túlzott deficiteljárás alatt.

Tartósan három százalék alatt van a költségvetési hiány, ami nem a statisztika szempontjából fontos, hanem azért, mert ha egy külföldi cég Közép-Európában beruházási helyet keres, akkor olyat fog választani, amelynek stabil a költségvetési politikája – mondta, hozzátéve: ma Magyarország költségvetési politika szempontjából Közép-Európa legstabilabb országa.

Mintegy ötszázan vettek részt a művelődési házban tartott rendezvényen, amelyen Navracsics Tibor a baloldali emberekhez is szólt, mondván, "teljes egészében tiszteletben tartja más világlátású emberek nézetét, a politikai életben is szükség van bal- és jobboldalra, sőt becsületes, a hazájáért dolgozó bal- és jobboldali nagyon jól tud együttműködni".

A miniszterelnök-helyettes kifejtette: az elmúlt huszonöt évben, ha volt olyan csoport, amelyet többször is becsaptak, az a baloldaliaké, és "Gyurcsány Ferenc újra be fogja csapni a baloldali szavazókat".

Arra kért mindenkit, nézzék meg, hogy melyik kormány mit tett értük.

Emelték a minimálbért, a közfoglalkoztatási program keretében igyekeznek mindenkinek munkát adni, a devizahiteleseken az árfolyamgáttal, a végtörlesztéssel, az ócsai lakóparkkal is próbáltak segíteni – mondta. "És lehetne sorolni az élet minden területén azokat a kérdéseket, amelyeket világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül minden magyar állampolgár igénybe vehetett" – folytatta, példaként említve még a megemelt minimálbért, a nyugdíjemelést vagy a családi adókedvezményt.

Ez a kormány nemzeti politikát folytat, minden magyarnak akar segíteni, ezért kér mindenkitől támogatást, hogy tudják folytatni ezt a munkát – hangsúlyozta Navracsics Tibor.

Becsó Zsolt (Fidesz) országgyűlési képviselő, a rezsifórum házigazdája is azt nevezte a választás tétjének, hogy tudják-e folytatni a megkezdett munkát.

Ez azt a lehetőséget hordozza magában, hogy belátható időn belül Nógrád megye is a Budapestet magában foglaló fejlődési pólus részévé tud válni – mondta. Másik lehetőségként pedig azt vázolta, hogy "visszahozzák a szocialistákat, akik egyszer már tönkretették ezt az országot és Nógrád megyét".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Sajnos ez már nem a 2010-es Mo. Azóta tömegesen elhagyták a legtehetségesebb fiatalok az országot mert minden leépült. Kivéve a hiénák egy szűk körét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Valóban nem a 2010-es Magyarország, akkor még nem volt trafik - föld - atom - tankönyv -pénztárgép - takarék - nyelvvizsga mutyi, "Mészáros" projekt, személyes stadionhobbi közpénzből, a bíróságok behajlítása és ennek kísérlete, végtag nélküli rokkantak munkaképessé nyilvánítása, KSH adatok manipulálása és lehetne sorolni...
egyember
Egyetértek Csicskás!
Ha nem is ugyanazt értjük a mondottakon.
Nakimaga
2010-ben "beljebb állt az ország 3000 milliárddal !
Senara
Abban a zárt körben ahol "élnek " ott tényleg már nem ugyanaz az ország mint 2010 ben .
kukac50
Igaza van ! Ez már nem a 2010-es Magyarország. Azóta duplájára nőtt a szegény családok száma,onnan vesznek el pénzt ahol addig is kevés volt. Meggondolatlan gazdaságpolitikájuknak köszönhető,hogy a devizahiteleseknek 1 svájci frankért 60 forinttal ma többet kell fizetni mint 2010 előtt.
Előző kormányzása idején 10,5 %-ra emelte a kamatot, most meg ésszerűtlenül alacsonyra vágta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.