Az MSZP, az LMP és a Jobbik is erősen kritizálja Orbán évértékelő nagymonológját. Mesterházy szerint a beszéd hazug és gyáva volt, a Lehet Más a Politika szerint a miniszterelnök egy párhuzamos valóságban él, Dúró Dóra pedig azt hangsúlyozta: a mondottakkal szemben az elmúlt négy év minden, csak nem sikertörténet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Négy ilyen év után bármivel ki lehet verni :-)))
spu00
@jancsik68: Akkor most mutassa meg, hogy melyik másik kormány produkálta azon gazdasági számokat, melyek az elmúlt 4 évben valósultak meg. Önök elájulnak egy posztkommunista szövegtől, annak igazságtartalmát nem vizsgálva döngetik mellüket.Miért akarják vissza hozni a 8 éves kormányzás eredményeit, mondják meg, hogy ennek mi lenne a Ft.-ban kifejezhető eredménye, s miként? Az elmúlt 24 évben szocialista kormányzás alatt nem láttam pozitív változásra utaló rendelkezést.Volt ÁFA emelés 25%-ra, 10.000 pedagógus, 8.000 ápoló, orvos elbocsájtás, kórház, iskola, vasút bezárás, PPP program, eladósodás, egyéni, önkormányzati, állami, 15%-s reálbér csökkenés, beadott ingatlan adó, bruttósított SZJA, Manyup miatti hitel felvétel a nyugdíjak fizethetőségére, s kedvező demokratikus szemkilövés nemzeti ünnepünk alkalmával. Ha ezt akarják, HAJRÁ, de csak maguknak!
jancsik68
@spu00: Ebben az országban az igazi posztkommunista csapat a fideszé és vezetőié.!! Igazi orbáni eredmény a 3000 miliárd magánnyugdij ellopása,a rokkantnyugdijak egyrészének ellopása, 4 millió magyar ember szinvonal alatti életének megteremtése,500 000 magyar éhező gyermek,kb 4-500 ezer külföldre menekülő magyar.Az egészségügy teljes szétverése.Az oktatás szétverése.A gáz,a villany,a csatorna és vizdijak drasztikus ememélese.Lehet,hogy ezek nem látszanak a budai szuper villák elbástyázott falai mögül,s tul magas a szemhályog!!Amit a magyar emberek a kádár rendszerben megtermeltek,önök most abból dőzsölnek s néha-néha 1-2 cseppet visszaadnak,játszva a jópofit.S ha adatokkal akar dobálózni,legalább legyen tájékozott ,mert a bunkóság az sajnos néha nemzeti tragédia.,ami az ilyen fajta álkeresztényeket nem érdekli.
tavaszi
...demagógia ...demagógia : " a rezsicsökkentés egy nagy átverés" ,,,,mondá az ellenzék
..." a benzin ára miért nem része a rezsicsökkentésnek?"...mondá egy ellenzéki honatya
...nem kéne már eldönteni hoigy akkor most átverés ...és csak egy duma?, vagy még is lehet benne valami? ...az ellenzék már a látszatra sem ügyel ...mert nem tud ügyelni ...sem
...demagóg---demagóg
tavaszi
...továbbra is tartom amit Robespier mondott "ölég "régen: A nép mindenkor együgyű és ostoba . Akinek nem inge ( annak legyen pólója)...ne vegye magára . és hát a legfrissebb "gyöngyszem" ...Ferenctestvér már most megmondta a tutit 2018-ra : "2018-ban is összekell fogni"...bizony ...előzi sajátmagát..és már a korát is ...Édes Istenem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.