Az elmúlt hetek heves árfolyam kilengései a figyelem középpontjába állították az EURHUF devizapárt. A grafikon alapján úgy tűnik, a nagy megugrás utáni megnyugvás véget érhet, és újra meglódulhat az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gondolom a fideszes suttyok (donorban, szarrago, kasa meg a hasonlo tobbi majom) meg nem adtak el Euro packetjeiket, igy odaszoltak matelcsinek nyomja feljebb meg az eurot. Ezert is jon az ujabb kamatcsokkentes, ami tuti betesz a forintnak ismet. Ilyenkor persze nem pofaznak a devizahitelesek megmenteserol.
lajospapa
Stabil a forint: a tendenciája apró kilengésektől eltekintve szépen fejlődik. Lefelé. 2006 óta egy egy ügyes beszólás folytán. Mint a bokszoló egy jobbcsapott után, néha kicsit megroggyan. Az igazi ütésre még vár.
Yoda69
@lajospapa: A jobbcsapott jon holnap mikor 10 ponttal csokkenti az MNB a kamatlabat.
Lehet hogy benez az euro 320 fole is :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.