Négy esztendővel ezelőtt újjászerveződött ez a haza – mondta Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön Lakiteleken, a Nemzeti Fórum országos kampánynyitó rendezvényén.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lezsák úr, bocs ha ön szenilis lett, nem kivételes, másokkal is megesett. Az viszont hogy egy országot hülyének néz, az már jellemhiba. Maga Orbán nem bírt az első három évben egy kerek mondatot elmondani, hogy ne büfizte volna benne föl kamaszos nagyképűségével a kétharmados világraszóló sikert! Valóban világraszóló volt, mert nem hiszem, hogy akadt volna egy párt és egy birka nép, a miénken kívül, akik létező program nélkül rájuk szavaztak volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
És Lezsák is egy tisztességes lény...
Senara
Leszalámizott pártját eláruló szeretne a parlamentben maradni !
nemsemmi
Lezsák úr elfelejti netán, hogy 1990-ben az MDF éppen az ország demokratizálásán munkálkodott, a hatalmi ágak szétválasztásán. Annak az MDF-nek egyik alapítója volt.

Azután azért, hogy a politikából élhessen továbbra is feladta elveit és csatlakozott a diktatórikusan vezetett fideszhez és Orbán utasításai szerint tevékenykedik.

Mégis meglepő, hogy most éppen a hatalmi ágak összevonásán munkálkodó kormány tevékenységét így jellemzi.
Szánalmas amikor egy valaha tisztességes ember a pénzért ennyire képes elveszíteni a gerincét.
Igaz a mondás: - ha halgattál volna bölcs maradtál volna!
dr. prédikátor
Lezsák, lezsák!!! nagyon elbutultál!!!Szenilis lettél!!v A sok évvel ezelőtt felvett 70 milla kölcsönt kifizettétek már???Te egy politikai szélkakas?, kappan vagy!!!
Sziszifusz
Ez már a pofátlanság csúcsa ! Aki ezt beveszi, annál tökéletes volt az elmúlt évek Fidesz-es
agymosása. Sajnos sokan vannak. Egyszer majd felszáll a narancsos köd és akkor emberek sokasága fog őrjöngeni, üvölteni csalódottságában. Erre lehet, hogy csak évek múlva kerül sor, de az biztos, hogy bekövetkezik.
köhögő bolha
Szegénykétől még a pártját is ellopták,két sírás közt gumigerincet növesztett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.