A Jobbik "drámaian és mérhető módon" csökkentené a családok terheit – mondta az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnap Budapesten.

Z. Kárpát Dániel a sajtótájékoztatón kiemelte: egy átlagos magyar családot még mindig számos indokolatlan költség terhel, ezért a Jobbik kidolgozta "Kimondjuk, megoldjuk" című programját.

Ennek része például, hogy a 18 éven aluliak számára ingyenessé tennék a tömegközlekedést, miként az iskolatej- és iskolagyümölcs-ellátást, illetve teljes körűen az iskolai étkeztetést is.

A Jobbik továbbra is úgy véli, hogy az alapvető élelmiszerek áfakulcsát legalább 5 százalékra kellene csökkenteni. Emellett szükségesnek tartják, hogy a gyermekneveléshez szükség összes cikk áfáját első körben – a brüsszeli irányelvek szerinti – minimum 5 százalékos szintre vigyék le – mondta a politikus.

A Jobbik szerint tárgyalásokat lehetne kezdeményezni annak érdekében, hogy ezen termékek áfakulcsát akár 0 százalékra csökkentsék.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Van itt minden mint a búcsúba 0 %áfa ingyen kaja ingyen utazás ingyen tej ingyen gyümölcs ,magyar vállalkozások profitérdekeltség nélkül magyar kivitelezőkkel, magyar beszállítókkal dolgoznának . csak úgy ingyen ? :-)))) éljen az szocializmus majd a kommunizmus építése a jobbik vezetésével :-(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ez csak egy választási mézesmadzag !
Ekkora államadósság mellett , ekkora munkanélküliség mellett
ez csak álomkép marad !
joopapa
@QQCSI: mandiner.hu/cikk/20130615_vizlepcsoket_epitene_a_jobbik. Azt hogy ezeket a "kis költségvetésű semmiségeket" miből akarják megvalósítani, azt se mondják el! De lehet hogy vona gabika házi sámánja talált valahol aranyat vagy olajat, a varázsvesszejével!
Dr plágium
@nyanya001: Majd hitelből finanszírozzák :) Jönnek az oroszok, arabok, törökök :)
Szvetlana
A jobbikosok nyíltan EU ellenesek, onnan kilépni akarnak. Már csak az a kérdés, hogy azt a rengeteg építkezést-beruházást miből gondolnák megvalósítani üres államkassza mellett.
joopapa
"Z. Kárpát Dániel a sajtótájékoztatón kiemelte: egy átlagos magyar családot még mindig számos indokolatlan költség terhel" Hülye vagy, én úgy vettem észre hogy egyre több költség terheli! De fejtsd ki mi az indokolatlan költség, mert így elég homályos hogy mi az indokolatlan kiadás, nem a kiadással van csak a baj a bérekkel meg a munkahelyekkel!! De lehet hogy te "mr z" nem veszed észre mert az egykulcsos adó téged is pozitívan érint, és gondolom neked is több marad a rizsa csökkentéssel a pénztárcádban! A többi marhasághoz meg egy jól működő gazdaság kellene, de az nincs! Meg ugye ti az ejuból is ki akartok lépni, na akkor onnan se lesz lóvé!
Nil
gondolom csak a jóravaló magyar családokét-a többivel meg majd foglalkozik a csendőrség

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.