Félő, hogy Orbán Viktornak többet jelent az Oroszországgal nyélbe ütött paksi üzlet, mint az, hogy Magyarország a demokratikus államok közösségével együtt szót emeljen a háborús fenyegetés ellen, és szövetségeseihez hasonlóan állást foglaljon a konfliktus békés megoldása, a nézeteltérések tárgyalásos rendezése mellett - írták a baloldali összefogás pártjainak vezetői közös közleményükben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Talán jobb lett volna, ha Orbán az idén nem ment volna Moszkvába, mert ahol Orbán jár, és eljön onnan, ott mindig kitör a háború
Manhattan
Talán jobb lett volna, ha Orbán az idén nem ment volna Moszkvába, mert ahol Orbán jár, és eljön onnan, ott mindig kitör a háború
joopapa
@nusika: Nem volt jó ötlet Gyurcsányéktól hogy bezárták az OPNI-t, ez a szaniszló nevű gyakorló elmebeteg is szabadon grasszál és még a tv-ben is mutogatják és el is mondja a baromságait! Én nem bírtam végignézni!
perfekt
Mesterházy-te mint potenciális miniszter jelölt A "nyafogás nevében" tiltakoztál már,megtehetnéd molinókkal , irány az Orosz nagykövetség! Más farkával a csalánt? Gyermek vagy még miniszternek.Van külpolitikai osztály,aki váratlanúl életre kelt ,és elég határozottan hallatja hangját.Orbán pedig jobb ha marad,mert elment egyiptomba,és az elnököt két nap múlva megpuccsolták.De kérd meg,hogy a TEK harci alakulatát,küldje már át rendet csinálni,ott nem találnak komoly erőket csak a ,szpecnaz szedett -vedett katonáit.Nincs per pillanat jó,tanács.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.