Hajlandó lett volna az Együtt 2014 párt visszalépni a választásokon, ha Bajnai Gordonék decemberben adnak nekik 100 ezer eurót - állítja Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke. Szigetvári az ATV-nek azt mondta, hogy mivel kiröhögte az ajánlatot, elindult a választáson az Együtt 2014, amelynek semmi köze a baloldali szövetséghez és Bajnaihoz. Tiner György, az Együtt 2014 elnöke nem emlékszik semmilyen találkozóra és ajánlatra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nekem az gyanús, hogy a régóta jelen levő kis pártok csodák csodájára nem tudtak 27 jelöltet állítani, de olyan pártok akikről soha senki nem hallott korábban (mert most alakultak), képesek voltak összeszedni a szükséges aláírást úgy hogy nincs is kiépített szervezetük, ráadásul senki nem ismeri őket. Fura..
Csodálkoznék ha valaki elhinné, hogy az Együtt 2014 nem arra hajt, hogy megtévessze a szavazókat, és csak teljesen véletlenül választotta volna ezt a nevet.
Ebből kiindulva Szigetvárinak hiszek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Hellcat: Erőtlen ez az összefogás főleg meseházival az élen...meg látod a fideszből ömlik a szardobáló rágalmazó propaganda aminek a nagyjával nem képesek megbirkózni arról nem is beszélve hogy csalni fognak a szavazáson...
Hellcat
@szablyafűrész: A fentit neked szántam nem magamnak :)
hattorihanna
@Hellcat: Vicckategória amit a Fidesz megengedhet magának a választás körülményeiben.Igaz az egész 4 évük erről szólt.Valahol azt mondom ez a baloldal szégyene is,mert sokkal radikálisabban kellett volna fellépniük ellenük.Amúgy meg mindegy,ha a fidesz nyer ismét,itt polgárháború lesz az tuti...
pbalage
@hattorihanna: nem lesz itt semmiféle polgárháború. A magyarok vityavezére nagyon jól tudja, hogy az ellenzék egy muja tömeg, a harcosokat maga köré gyűjtötte. Az ellenzék a nemmagyarok címszóval meg vannak bélyegezve, és ebben igaza is van.
A listás szavazáson pedig 11% elérésével 2/3-a lesz a fidesznek.
Jól ki van ez találva.
Nem rossz politikus a vitya, csak fullgörény, mindössze az baja. Használhatta volna jó célra is a tudását, ez nagyon-nagyon szomorú, hogy ezt így meg tudta csinálni.
Darth Vader.
Desischado
Ez aztán a csalás kategória vastagon! pálffy nagysasszony nem érdemli meg a posztot, mert számomra világos, mint a nap, hogy hol áll! És a szavazáskor gondosan kell végigolvasni a listát, és a helyes pártra tenni az x-et! Én így fogok tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.