Eddig 39 embert állítottak elő a rendőrök Budapesten azon rendelet alapján, amely szerint jogellenes az életvitelszerű tartózkodás egyes közterületeken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden az MTI megkeresésére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A tarlós pisti és minden magyar politikus olyan országot építene a lopás és mutyizás helyett ahol nincs hajléktalan! Nem a szerencsétleneket vegzálnák hanem tennének azért hogy a hajléktalan szálon ne rabolják ki a szerencsétlenebbeket az erősebbek! De ha mindenki bemenne a hajléktalan szálorra kiderülne hogy nincs elég férőhely
coyote3
Szélkakas sarlósnak kívánom, hogy ízlelje meg milyen érzés jogellenesen az utcán éjszakázni ...
Dr plágium
Akkor most adnak nekik szükség lakást?
keresztapa
Ezek azért hajléktalanok mert ez az igényük!
bakegya
@Dr plágium: most költöztetik egyhelyre a menekültekkel a hazai hajléktalanokat is...olyan zsúfolt és szakellátottság hiányát élvezik a szállók,hogy az rosszabb a börtönnél is-persze a bzonyos egyházi körök már két hátom projektvezért jóltartanak a pályázati pénzekből.SE ESZKÖZ-SE HIGÉNIA-A PÉNZ MEG FOLYIK EL.FIDESZ-KDP-nél le van ez zsírozva,a többi meg nem számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.