Oláh Lajos, a "kormányváltó ellenzék jelöltje" bejelentést tett a választási bizottságnál "plakátjai folyamatos és módszeres rongálása miatt" – tudatta a Demokratikus Koalíció szerdán.

Az ellenzéki párt közleményében azt írta, a Hír24 tudósítása szerint egy közmunkás havi húszezer forintért lekaparja a hirdetőtáblákról Oláh Lajos plakátjait, és helyükre kormánypárti hirdetést ragaszt. "Kérdés, hogy a Fidesz mohósága vagy félelme-e az, ami nem ismer határokat" – tették hozzá.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lesz még ennél lejjebb is a Fidesznek !
Az aljasságuk határtalan !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@szablyafűrész: ...rövid az eszed!...megmondtam,senkivel nem állok le vitázni ápr. 6-ig...minden oldalra nem lépek be de látom egészségemről érdeklődsz...kösz jól vagyok..és ezt neked is őszintén kivánom...mert a politika az egy más dolog..az egészség szintén..és ezt nem keverem...és ha tudni akarod Simont mint embert sajnálom...mert családja-unokája -i lehetnek...de mint politikus egy nagy szarláda ...tehát ---én jól vagyok...és te is vigyázz magadra ..mert semmi nem fontosabb mint az egészség...ápr. 8-án beszélhetünk...bármiről...
silber13
@tavaszi: Szóval mindenki elpőtt beismered, hogy te vagy az egyik fő eelkövető! Na, jellemző rád! Tudod, ezért mi járhat? Nem diuicséret, az biztos! De az is lehet, hogy mint oly sok mindenben, szimplán csak hazudozol, hogy nagyfiúnak látszódjál.:-)))))))
mate03
@tavaszi: Ez jellemző az ilyen faszkalapra mint te vagy meg a nagy képű bandád!
szablyafűrész
@tavaszi: Megszoptad - kiscsikó ! A válaszoddal máris leálltál vitázni, te, akinek "tudása" nem üti meg egy zsebszámológép "tudásszintjét"...a logikus gondolkodás nem erényed !

"de mint politikus egy nagy szarláda ..." - kikönyökölt belőled az über-primitív fidesznyik !

Semmit nem tudsz Simonról - mint általában más sem - de máris minősíted !

Mondhatnám, hogy ritka állat vagy, spirituszban kellene tartósítani téged, elrettentő példának !
Desischado
Megalázzák a közmunkásokat, akik kénytelenek engedelmeskedni. A fidesznek semmi sem drága. És isten ne adja, hogy nyerjenek, mert akkor az országnak vége! Bár én akkor elmegyek innen!
kopatika
Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Csak olvasgatom az okos és kevésbé okos megnyilatkozásaikat, de tessék már mondani ezsükbe sem jut,hogy esetleg úgy mennek ki az utcára, mint 56.-ban ? Mert én láttam azt is és akkor igazán helyén kell lenni a szívnek és az észnek. Nem kívánom egyáltalán, mert én láttam és nem volt olyan felemelő és gyönyörű, mint ahogy egyesek utólag emlékeztek azokra a napokra.Minden esetre ezen talán érdemes volna elgondolkodni a nagymellényüeknek és a visszafogottabbaknak is.Jó volna egy igazságosabb és egy ésszerübb kormányzást összeszavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.