A kormány a parlament elé fogja terjeszteni az új paksi blokkok építésével kapcsolatos orosz–magyar hitelmegállapodást – jelentette ki Lázár János pénteken Szegeden.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha, ez aztan teljesen vilagos... Csak akkor ohajtjak a hitelfelteteleket a Parlament ele tarni, amikor az orosz fel mar alairta a szerzodest, vagyis kesz tenyek ele allitjak a magyar torvenyhozast, es akiknek igy le kell nyelni a bekat...Innen mar visszafordulni sem lehet ingyen, nem lehet kiszallni a bulibol a banatpenz megfizetese nelkul...

Es hogy van ez? Felhozza a peldat a kormany 2008-as IMF-fel kotott hitelszerzodeserol, hogy ott sem volt elotte parlamenti egyeztetes? IGEN? Es akkor most ugyanazt teszi EZ a kormany is? Szoval akkor a Gyurcsany, kesobb a Bajnai kormany akkor mar nem is olyan feketes@ggu, annyira nem, hogy EBBEN meg kovetni is lehet oket?

Szegyellje magat annyitiser luzerjani

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.