Téved a miniszterelnök, amikor azt hiszi, "lesz neki még egyszer kétharmada, egyszerű többsége sem lesz" – jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke pénteken Zalaszentgróton.

Gyurcsány Ferenc a baloldali összefogás választókerületi jelöltjével közös lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatóján azt mondta: kiélezett küzdelem lesz a választásokig hátralévő két hétben. Hozzátette: Orbán Viktor "átkozni fogja a pillanatot, amikor nem arra használta fel a kétharmadot, hogy konszolidálja az országot", nyugalmat teremtsen, hogy "középről politizáljon, ne pedig jobbszélről".

A miniszterelnök "megmaradt radikális politikusnak", ahelyett, hogy mérsékelt európai lett volna. "Az országért kár, mert sokkal nehezebb négy évünk lett, mint lehetett volna" – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Az egykori miniszterelnök szerint a mostani választásnak az 1990-eshez fogható tétje van, mert "aki Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz", aki Mesterházy Attilára, az Angela Merkel Európáját választja. A választók hétköznapi problémái mögött – hogy van-e munkahely, mennyi a fizetés, milyenek az egészségügyi ellátások – nagy dilemma van, "szabadabb, nyugatos polgári világot akarunk, Burgenlandot választjuk vagy Moldovát".

Úgy fogalmazott: egyetért a miniszterelnökkel, hogy gyarmatosítás veszélye fenyegeti Magyarországot, de a gyarmatosító nem Brüsszel, "hanem maga a miniszterelnök és pártja". "Olyan országot szeretnék, ahol jobboldaliak, liberálisok, baloldaliak, hívők és nem hívők szabadon élnek, ahol a kormányfő mindenkinek a miniszterelnöke, nem csak az őt megválasztókénak" – hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.

Mint mondta: Mesterházy Attilában azt a jelöltet látja, aki ezt meg tudja teremteni Magyarországnak, és aki nem ellenségként tekint a nem rá szavazókra, aki nem kívánja "megtéríteni" saját meggyőződésére a nem őt választókat.

Április 6. után a nyugalmat gyorsan meg lehet teremteni, a bizalom helyreállításához azonban több idő kell. A választóknak tudniuk kell, "bárkire szavaznak is, másnaptól hirtelen nem lesz fenékig tejföl az élet", csak közös munkával születik egy gyarapodó, jobb ország – fejtegette.

Kitért arra, hogy Zalaszentgróton, amelyet Baracskai József személyében ellenzéki, DK-s polgármester irányít, folyamatos fejlődés és gyarapodás jellemző, míg a fideszes vezetésű Keszthelyen "túl van politizálva a város, veszélyben az egyetem, veszélyben a kastély". A keszthelyi főtér kétmilliárd forintos felújítási munkáit nem helyi iparosoknak, hanem "budapesti, kormányközeli cégnek" adták – mondta a politikus.

Gyurcsány Ferenc délután Keszthelyen tartott utcafórumot, majd Zalaszentgróton a sajtótájékoztatója után lakossági fórumon vett részt. A helyi művelődési ház nagytermét megtöltve 150-200 érdeklődő hallgatta a volt kormányfőt és a baloldali összefogás jelöltjét, Szermek Zsoltot.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
www.utolag.com/AproPiroska.htm
Számomra nagyon távol áll az élvezetestől.
Gyurcsány azt mondja, eladtam a lakásom, abból a pénzből kezdtem vállalkozni.
Orbán a Fidesz székházat adja el, és a vételár egy része a családjánál köt ki.
Mikor miniszterelnök, a felesége számolatlanul kapja a milliókat, mint vissza
nem térítendő állami támogatást.
Gyurcsány vagyonosan lépett be a politikába, Orbán vagyona pedig a politikusi
ténykedésével összefüggésben gyarapodott. És nem a politikusi fizetéséből!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Elmegyek és a kormányváltókra szavazok, mert mindennél fontosabb számomra, hogy reális, kiszámítható gazdaság- és társadalompolitika legyen végre kis hazámban.
miazavalami
Abban azért erősen téved, hogy ha a kormányváltók nyerik a választást utána nyugalom lesz...valahogy az az érzésem a fideszementek kicsit megint révészékházazdist fognak játszani.
qxy
Szerintem, meg szarabb lesz. bár ki is lesz mert nagyon sokat kell agyalni hogy honnan lehetne még lenyúlni több millát. és annak nem ők fogják meg inni a levét. sajnos.hanem a nép. Mert ahhoz hogy a következő " okos tojás" produkálni is tudjon valamit, ahhoz nem kis pénz kellene meg ész is. Akik meg szeretnének lenni az mind már bizonyított hogy ha a népet kell át cseszni ahhoz értenek igazán.
Igaz a tudás bűn, .- Mondja a biblia, de a politikusok, ebben az egyben ártatlanok.
1magyar
@qxy: Szerintem ha a következő kormány is a népet akarja nyúzni, abból nagy balhé lesz.
Elfogyott már a türelem és a pénz is.
qxy
@1magyar: De tudod jól hogy a Magyar ember nem csinál semmit csak duma van és ezt tudják odafenn is. Amíg otthon voltam három alkalommal volt gyülekező, mert mindenkinek tele volt a zacsi és most menjünk és most meg mondjuk és most minden! Amikor meg indulni kellet, senki nem állt ki. Mindenkinek épp akkor volt dolga. Egyedül el is értem amit " " akartunk és utána jöttek is hogy na! így kell ezt együtt! meg mi ! A harmadik után, el küldtem őket a @ csába. és meg fogadtam. " csak magamért" .
1magyar
@qxy: Igen a szocban nem tanították az embereket lázadni a sorsuk ellen, meg volt egy jóléti szint és nem is kellett.
De most már felnő az a nemzedék akik az utjóbbi 20 évben látták,hogy hogyan szívják a vérüket és majd lázadni fognak.
A békésebbek azt tették amit te, de az elégedetleneknél is elszakad a cérna.
Pisti271
Egyetértek Gyurcsánnyal.
Régen volt már, de amikor meghallottam a választási regisztráció ötletét,
elnevettem magam, és bár egyedül voltam, mégis hangosan mondtam:
- A Fidesz elvesztette a választást!
A meggyőződésem azóta sem változott, sőt minden mutyi hírére növekedett.
qxy
@1magyar: Igazad van, de nem tudom kihez tartoztak a " gárdisták, meg a fekete ruhások és amikor kiálltak az " Igazukért" Mert láttam a tévébe, " el takarja az arcát? és hátat fordít a kamerának? nem meri el mondani az igazát? Ha ez az a nemzedék, akkor nekünk régen rossz .ja, és érdekes, a Jobbikosoknál nincs etnikum tag. Miért is . Mit is mondtak a romákról? ? Szó sincs hogy védem őket, de ők is "Magyarok"
Pisti271
@bárzongora: Tévedés, a liba nem félelmében gágog, támad is!
www.youtube.com/watch?v=L1YJe0HBgZE
dömdödöm
Ez a pontos igazság amit a fleto elmondott ! Nem a nyugati gyarmatosítóktól kell félteni az országot hanem tiszta és világos hogy afidesz és közeli oligarhái akarják belülről gyarmattá tenni az oeszágot . Egyedularomla törekednek de vélhetőleg nem fog sikerülni mert ebbenm az országban nem teljesen hülyék élnek akikkel ezt simán meg lehet csinálni . április 6. -án megláthuk majd . :-(
kkalman
Remélhetőleg, Fletóból az Isten szólt.
Yoda69
Egy biztos: ha a kormanyvaltok nyernek a fidesz ott folytatja ahol 2010-ben abbahagyta. Jon az utcai politizalas, Budapest folgyujtasa, es az anyazas minden forumon.
Nem lesz konnyu menet az biztos, mert ezek csak az orszag karat akarjak, akar kormanyon akar ellenzekben vannak.
szaboria1
@bárzongora: Lerágott csontot szopogatsz. Milyen érdekes amikor a fidesznek kampányoló napon már vidéken alig mennek el az emberek. A más pártokéra meg elmennek.
nahát
Szokásos hazugság- azt még sem mondhatja kampányban hogy nem nyerhetnek ilyen felállással
Yoda69
@nahát: Hogy lehet egy feltetelezes hazugsag?
Hazudni csak a multrol lehet, a jovorol esetleg almodozni, de azt meg nem buntetik.
nahát
@Yoda69: Gyurcsány mindig hazudik, mikor kérdezik, álmodik, nem beszél, akkor is-ez alap!!! :)
bögöly
Surmókáimnak már nem kell a 2/3!!
Minden olyan intézkedést megszavaztak a 4 év alatt,amit csak újabb 2/3 változtathat meg.
A rongylábú pojáca meg nyugodtan aggódhat,mert,ha a Fidesz kénytelen lesz/ márpedig így kell hogy legyen/ szövetségest keresni,akkor nemigen a DK-t kéri fel!
Amúgy most már elég nekik az 51%!

Kató Néni meg megint lesheti a gázóráját a pápai panelben..
Csizmás Kond
Ez a Ferenc tényleg zavarodott.
" aki Mesterházy Attilára, az Angela Merkel Európáját választja. "
Merkel mióta uniós elnök ?
bárzongora
@szaboria1: 05:34 és mindenkinek akit érint:
Ezt a hozzászólást nem ide akartam írni. Egyszerre több ablakot tartottam nyitva, és eltoltam. Sorry!

Szándékolt helye a "Timosenko: reméljük, nem megy el teljesen Putyin esze..." lett volna.
bretagne
@miazavalami: Az biztos, hogy megakadályozzák a kormányzást. Semmit nem fognak megszavazni. Talán csak abban lehet reménykedni, ha látják, hogy az emberek elfordulnak tőlük. Reménykedjünk!
levarosbukta
Már csak azért is el kell zavarni ezt a csúti megalománt mert ha a szomszédban komolyan elkezdenek puffogtatni arra nagyon ráfázunk. Simán belesodródnánk a háborúba Orbánnal az élen. Még azt is megkockáztatom átengedi Putyint a területünkre hogy innen fogja ollóba az ukránokat, nna akkor nekünk annyi. Nem véletlenül lapit mint szar a fűben. Ne legyen igazam.
szaboria1
@nahát: Az imádott Viktorod is egy hazug ember. Ő már többet hazudik.
Yoda69
@Csizmás Kond: Elmagyarazom, mert nem erted.
Az Unioban a nemet gazdasag a huzoagazat. Ergo nem az a fontos, hogy ki az Unios elnok, hiszen eppenseggel magyar is lehetne, hanem az hogy melyik tagallam bir a legerossebb gazdasaggal, igy az ovek a huzo szerep.
Nos ezert emlitette Gy. Merkel asszonyt es nem Barossot.
Remelem erted.
Chaty43
@human: FONTOS az is, hogy az ilyen "ELHALÁLOZÁSOK", mint a mostani 2 férfi, NE TÖRTÉNHESSENEK meg semmiféle érdekből...
perfekt
Fletókám maradj csak a vagyonszerzésnél--(bár batyus halottat még nem temettek, azt mondják az öregek)mert a jóslásból--és a borászatból sosem élsz meg!
Csizmás Kond
@Yoda69: Azt értem, hogy valamiért ki kellett magyarázd magad, viszont a többi nem úgy van, már csak azért sem mert ha tényleg ők a legjobban akkor is illetlenség a legjobbhoz hasonlítani az ők elképzeléseiket.
bögöly
@levarosbukta: Nem lesz igazad.
NATO tagállam vagyunk,Putyin nem III.világháborút akar,"csak" még több gázt,olajat,no meg szabad kijárást a Fekete-tengerre.
Nem kell nagy geopolitikai tudás ahhoz,hogy lássa az ember,hogy ezzel a húzással elzárta az azeri,türkmén gáz útját.
SpamKontroll
@Csizmás Kond: Ázért Angela Merkel meghatározó személyisége, politikai vezetője Európának és az EU-nak. Nagyon sok minden múlik a szaván és álláspontján...
rugacs
Fletó: te 6 év alatt lazán szétverted a jövőnket, simán, megerőltetés nélkül! Ha valami csoda folytán ismét nyersz, most is meg fogod ezt tenni, könnyedén, mert a véredben van a szélhámosság!
Isten óvjon bennünket tőled!
Yoda69
@rugacs: En ugyanezt mondom orbanrol. O 4 ev alatt tobb kart okozott az orszagnak, mint akarki mas eddig.
bögöly
Én Gyurcsánynak csak annyit mondanék,mikor 20 emeletes ház tetejének szélén áll,mint
Pósalaky bácsi.
Csak éppen egyes számban..D
Csizmás Kond
@SpamKontroll: Ja persze és a pénzén amit az ilyen követőknek fizet...vagy csak továbbít...
rugacs
@Yoda69: Persze, igazad van, úgy kezdődött, hogy Orbán mégjobban eladósította az országot! :-)))))
öcsi55
@perfekt: Csak van egy kis különbség ,hogy valaki gazdagon lesz miniszterelnök vagy miniszterelnökként lesz gazdag. Nem mindegy hogy tanya a Bakonyba, vagy banya a takonyba.
bögöly
@öcsi55: T.öcsi55

Nem csak neked,hanem a fiatalabb nemtezék okukására is.
Kinek a szekerét is tolja a hiperaktív,nagydumás pojáca?
Miből is gazdagodott meg?

www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=1&id=2375&lakatos-pal-az-apro--klan-szoritasaban
amaramaistanna
Ritkán értek egyet Gyurcsánnyal,de most meglátásom szerint tökéletesen igaza van.Alátámasztja mindezt a Fidesz alávaló viselkedése is.A Fidesz Orbánnal az élen retteg,hihetetlenül gyáva gazemberek!
QQCSI
@szaboria1: ma, 08:56
Csilliószor többet, de Orbán nem vallja be. Se nyilvánosan se másként.
perfekt
@öcsi55: Persze, csak ne téveszd össze gizikét- a gőzekével,és mindjárt közeledsz majd a realitásokhoz!
szaboria1
@bögöly: Tévedésben vagy Gyurcsány már sikeres vállalkozó volt amikor össze jött a mostani feleségével. Lakatos is csak keveri azt a bizonyost. Egy meg sértődött ember lett.
bögöly
@szaboria1: Nagyon szívesen olvasnék valamit az Apró előtti üzleti tevékenységéről.
De komolyan.
szaboria1
@bögöly: Kérlek elég ha a wikipádiánál megnézed. Csak még halkan meg súgom amikor 1990-ben a rendszer váltáskor a sok Kisz titkári tisztség megszűnt akkor kaptak egy egy KFT. az Antal kormánytól neki bejött már 1992-re nyeresége lett. O V,meg az apukának passzolta át.
bögöly
@szaboria1: csak pár percet késtem.
Éppen a vikit nézgettem,s nekem egészen más jött le.
50.leggazdagabb emberré az Apró klán tette.

Ui:- őszintén hüledezem,mikor ennyire elvakultan véditek.
Egy sima kókler.
Az iskolai végzettségek is grízesek,az Apró előtt időkből tőmondatok.
Igazán kétségbeesettnek kell ám ahhoz lenni,hogy valaki is komolyan vegye.
szaboria1
@bögöly: Egy kicsit közel voltam az 1990 évek elején, hogy tudjam mi történt akkor. A wikipédiát nem Ő szerkeszti ha meg figyelted akkor ez egy szabad enciklopédia állandóan változtatnak rajta.
Csizmás Kond
@szaboria1: Neked mániád a mellébeszélés vagy üzlet ?
Íme néhány részlet a pártfogoltadról :
"Üzleti tevékenysége :
1990-től Budapesten dolgozott a CREDITUM Pénzügyi Tanácsadó Kft.-nél, ahol önálló ügyintézői, majd üzletszerzői pozíciókba emelkedett. Ekkor tanult meg angolul, amit tárgyalási szinten beszél.[18] A társaság kettéválása után, nemzetközi piacot célzó résszel az Eurocorp Nemzetközi Pénzügyi Rt-vel tartott, ahol résztulajdonos és az ötfős igazgatóság tagja lett. 1992-től vállalkozó, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Rt. vezérigazgatója, 2002-től a felügyelő bizottság elnöke. 2002-ben Magyarország 50. leggazdagabb embere volt.[19]
Harmadik, jelenlegi felesége Dobrev Klára,[61] Apró Antal kommunista politikus unokája. 1994 óta élnek együtt, két közös gyermekük van (Anna, 1996; Tamás, 1997)."
szaboria1
@Csizmás Kond: A fent írtak bögölynek rád is vonatkozik. Hidd el már 1990-től volt köze a KFT-hez,
Csizmás Kond
@szaboria1: Későre vettem észre, hogy jelezted, viszont az a kft amitől állítólag hirtelen meggazdagodott csak a kezdet volt...és azért lépett frigyre az aprócsaláddal is
szaboria1
@Csizmás Kond: Van egy cikk www.utolag com/ApróPiroska htm.
Pisti271
Ami tény, Gyurcsány nem politikusként gazdagodott meg, hanem előtte.
Gyurcsány és Bajnai egyaránt fizetés nélkül volt miniszterelnöki pozícióban.
Gyurcsány felajánlotta Orbánnak, hogy egy vitában elszámol a vagyonával,
tessék élni az alkalommal!
bögöly
@szaboria1: @Pisti271: T.szaboria!
köszönöm a linket,úgy érzem,minden szava engem igazol.

T.Pisti!
Igen.igen élvezetes nem utolsósorban tanulságos olvasmány.
Ajánlom figyelmébe.
Nem,nem egy vitában kéne elszámoltatni Fletót.
szaboria1
@bögöly: Te is azt hiszed , hogy Gyurcsány nem az eszével gazdagodott meg? Az O.V, és Gy F. között azért van különbség Gy.F. nem vette fel a fizetését. Ellenben O.V. még Kötcsén az általa meghirdettet adósságalapba sem tett egy fillért sem. Nagy ívben kikerülte a kihelyezett urnát.
Pisti271
www.utolag.com/AproPiroska.htm
Számomra nagyon távol áll az élvezetestől.
Gyurcsány azt mondja, eladtam a lakásom, abból a pénzből kezdtem vállalkozni.
Orbán a Fidesz székházat adja el, és a vételár egy része a családjánál köt ki.
Mikor miniszterelnök, a felesége számolatlanul kapja a milliókat, mint vissza
nem térítendő állami támogatást.
Gyurcsány vagyonosan lépett be a politikába, Orbán vagyona pedig a politikusi
ténykedésével összefüggésben gyarapodott. És nem a politikusi fizetéséből!
Chaty43
Micsoda differencia "Gyurcsány vagyonosan lépett be a politikába, Orbán vagyona pedig a politikusi
ténykedésével összefüggésben gyarapodott. És nem a politikusi fizetéséből!"
IGEN és most már ha igazak a hírek 7000 MILLIÁRD a "Mutyi-Orbánék" vagyona. Honnan, miből..., kikből, kiktől vették el ??? Ez az igazi falat, vagyonosodási vizsgálatot kellene indítani ellenük! Ők a milliárdosok, mi meg a szegények...
Desischado
A próféta beszéljen belőle! Bár akkor is megvagyunk lőve, mert összeáll a jobbikkal, és máris meg van a többség! Isten ne adja!
Csizmás Kond
@szaboria1: Amióta ennyire erőltetik a Gyurcsány vagyon eredetét többmindent elolvastam a környezetéről, így az apró családról is. Különösebben nem érdekel egyik sem főleg nem az anyagi helyzetük, mert azt magamról tudom, hogy nagy vagyont becsületes úton nem lehet szerezni, kisebbet is csak több emberöltőn át, tehát az észrevételem nem az irigység hanem a hazudozások megcáfolása.
bögöly
@szaboria1: Ő kiválasztatott Piroska által.
Viszont tényleg volt annyi esze,hogy elfogadta a felkérést.
Ergo,az esze által..D
@hetöndöe: Ez az a fiatalember,akit külön teremben tudtak átrugdalni az érettségin?
szaboria1
@bögöly: Ezt hol hallottad, hogy úgy rugdalták át?
geo
"A jobbik meg be se kerül a parlamentbe!" - Ekkor Feri felébredt.
esmeraldana
A Jobbik minimum 25%-ot fog elérni, A DK kap Kb 15 %ot,a többi hulladék ( MSZP, Együtt PM) 30%ot. A Fityesz is kap kb. 20 %-ot.A maradék a többi pindur párt. Bár ez csak csak egy jóslat.Közvéleménykutatás alapján .Remélem lesz hozzászóló :))
szaboria1
@bögöly: Az iskolai dokumentumot kinagyítva egy lányról van benn szó!!!
szaboria1
@szaboria1: A másik ez is csak valamelyik szülő feltételezése volt a bizonyítvány sem hitelt érdemlő!!! Kihúzott névvel csak csalni lehet. A bizonyítvány hogyha pl. ha a Gyurcsány fiáé akkory, hogy tudták le másolni? Az iskola irattárában ilyen nincs.
bögöly
@szaboria1: Jól van T.szaboria!
Nem macerálom tovább a kérdést,csak mint érdekességet linkeltem ide.
Csak azért,hogy nem linkelek.:))
Fletó az exsógor diplomamunkáját plagizálta anno.
"Nyomni kell Krahácsot"..D

Éljen a fiatalember sokáig,erőben,egészségben.

Ui:- csak egy pici csipkelődés.
Ebből a srácból Fletó nem tud oly okos politikust nevelni,mint Gúr Nándi a sajátjából..
tavaszi
...a triumvirátus is tudja,hogy ők semmikor nem lesznek Miniszterelnökök...csúfos lesz a 30-ikai most már csak az opera elé tervezett baloldali horda összeröffenése. hátha többnek látszik az a pár ezer ember...faltól falig még igy sem lesznek...az emberek már döntöttek...csak megfogadták a szarháziak tanácsát ...majd a fülkében fogják most nagyon messze elküldeni az öszödi böszmét---a libatolvajt..és a Welnesházit...
stone
Csak NEHOGY 1-2 miniszteri székér cserébe lepaktáljon a jobbikkal.
stone
Mármint viktor - ha nem voltam egyértelmű...
bögöly
@stone: Nagy baj lenne,ha a belügyi,külügyi,oktatási tárca a Jobbikhoz kerülne?
összefogás
@bögöly: GYURCSÁNY FERENC MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE !!!
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
összefogás
@szaboria1: Te kis okos , tévedsz!!!
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
szaboria1
@összefogás: Fejtsd bővebben miben tévedtem!
bögöly
@összefogás: T.összefogás!

lehet,hogy neked még nem szólt senki?
Már régen nem Gyurcsány a miniszterelnök!
Nem is akar eladdig az lenni,míg Mesterházy/esetleg/ ki nem kaparja a forró gesztenyét számára.
Aztán szépen félrelöki a srácot,a újfent az előtérbe eszi a fene.
Aztán,mint Don El Qró elegánsan sírva ,meghátrál,s rábízza a vezetést egy libásra.
Boszi27
@tavaszi: Szoktál mást is olvasni a kampányszövegeken kívül?:" Mo jobban teljesít!". ""Megvédjük a rezsicsökkentést!", "Mo K-Európa motorja.." stb
Erről mi a véleményed?: inforadio.hu/hir/belfold/hir-624389
Szeretnél Te is szinte ingyen dolgozni? Egyetértesz a rugalmas MT-vel? 90 ezret keresnek családos anyák 4 műszakos folyamatos munkarendben. Tudod mit jelent ez? Havonta 1 hétvégéjük szabad. Rendkívül családbarát lehetőség! Magyarra fordítva se pénz, se szabadidő, és bármikor indoklás nélkül lehet az utcára kerülni. Söprű van elég a közmunkaprogramban és még 47-ezret lehet is ezzel keresni. Ha neked ez szimpatikus, akkor igen fura ízlésed van
Boszi27
@tavaszi: Javaslom meghallgatni az öszödi beszédet, elolvasni a Bajnai perek ítéletét. Nagyon úgy fest nekem, hogy egyiket sem ismered.
jancsik68
@tavaszi: Irományod alapján véleményem,most jöhettél az ideg orvostól.Csak arra vigyázz.el ne guruljon a pirulád,mert nehezen tudod ismét összekaparni árát a nagy rezszi csökkentés árából.,A maradék pedig elég lesz farfagyira,ami rád jellemző stilus,ha egyáltalán van ilyened!!
stone
@bögöly: Ha nem kérdőjel van a sor végén hanem felkiáltó, akkor már meg is van a válasz.
bögöly
@stone: Csak "rémálmodozom"..
Kuncze újfent belügyér?
Hiller,mint oktatási?
Szekeres,vagy Vadai,mint hadügyér?
A csámpásszemű Szilvásy újfent titokminiszter?

Na,ne komolytalankodjunk már..
összefogás
@bögöly: te okos Tóni! Aki már volt miniszter elnök, azt most is úgy szokás (illik) említeni,
főleg, ha még tisztelik is.
Na persze nem teneked (gondolom), büdös, szartúró "bögöly".
Azért továbbra is SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
összefogás
@tavaszi: Álmodik a FityeSSes!
Szavazz a KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
összefogás
@Chaty43: SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
Akkor majd lesz elszámoltatás !!!
bögöly
@összefogás: Csóóórikám!D
A legjobb propagandista vagy.
Aki téged olvas,ész nélkül fog szavazni!:))
akárkétharmad
@összefogás: Még mindig azt mondod, szavazzunk a kormányváltókra?? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.