Horváth András, az áfabotrány kirobbantója után egy újabb volt adóhatósági dolgozó állt a nyilvánosság elé. Vancsura István az APEH, illetve az abból 2011-ben alakult Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak főosztályvezetője volt. Annál az alegységénél dolgozott, amely az országhatárokon átnyúló, láncolatos, hálózatos áfacsalásokat vizsgálta, a Kiemelt Ügyek Igazgatósága az adóhatóság szupercsapataként híresült el.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Készülj Vancsura István gyerekek a nagyszülőkhöz az asszonyt is küld el nyaralni , bizonyítékokat több példányba különböző helyekre eltenni , A pobjeda motorját melegítik .
bundi
És holnap bánatában o is bevesz valamit
Sziszifusz
És a kormány nem tesz semmit !!! Ezzel a tétlenséggel bizonyítja érintettségét. Mi más lehetne, az egyébként oly gyorsan törvényeket alkotó apparátus, ilyen passzivitásának.
Az is lehet, hogy a vezér utasítására várnak, de hiába.
Yoda69
Nocsak nocsak, azert szepen lassan kiderul a fidesz minden aljassaga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.