Orbán Viktor szerint kormánya olyan világot épített fel, amilyet a magyarok nagy többsége akart, ezt a munkát pedig nem szabad abbahagyni - mondta a kormányfő a Magyar Hírlapnak adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy a baloldalnak szüksége lett volna megújulásra, de elszalasztotta, az pedig nem evidens, hogy a magyar nép türelme kitart még mellettük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A nép nem akarhatta az egykulcsos adót, a megszűnt munkahelyeket, a devizahitelek duplázását, a gáz-és villanytámogatást a gazdagoknak az úszómedencéhez, Mészáros 7 milliárdos gazdagodását stb.
bretagne
Akkor abbahagyhatják, mert sokan nem akartunk ilyen drasztikus változást és ilyen zavaros kormányzást!!! És ezután sem kérünk a folytatásból!!!
Nil
A fideszes és főleg a saját akaratukat teljesítették.
A többség nem ment el szavazni mert már elege van- remélem tanultak a négy év előtti hibájukból és most elmennek szavazni. Ha nem tud akkor meg mozgóurnát kér.
Nincs mentsége annak aki most nem megy el szavazni. Kivéve ha haldoklik vagy szül.
nemkati
Még azok a megvezetettek sem akarták azt, amit 0rbán tett 4 évig, akok a kezükbe adták a hatalmat. Program nélkül, kinyilvánított tervek nélkül nyerték meg a választást, persze volt elképzelésük, amikről mélyen hallgattak, vagy annak, amit mondtak, az ellenkezőjét tették (ne azt nézzék, mit mondok, hanem hogy mit teszek - 0rbán).

Akik a kezükbe adták a hatalmat, azokat egyrészt az elkeseredés, másrészt a bosszúvágy vezérelte, hogy 8 évig nem az ő favoritjuk kormányzott. A mostani kormány indítékait pedig Kerényi fogalmazta meg: eddig a ti akaratotok érvényesült, most mi jövünk. És taroltak is rendesen minden téren. Minden szavuk hazugság, amit sunyin sose fognak bevallani, de nem kell, mert annyira nyilvánvaló.
magyarbakancs
Orbán: "népakaratot teljesítettünk"
Melyiket Orbán úr?
Azt ,hogy elvették a rokkant nyugdíjakat?
Azt ,hogy meg adóztatják a szolgálati nyugdíjat?
azt,hogy 6000 forinttal csökkentették a szociális ellátás összegét?
Azt,hogy 6 hónapról levitték 3 hónapra a munkanélküli juttatás időtartalmát?
azt,hogy elvették családoktól a trafikokat és saját strómanjainak adta oda?
Azt,hogy év tizedek óta művelt állami földeket elvették családoktól és most koldus botra juttatta őket?
Mert ezt mind megtették ez volt a népakarat?
A Tündik bündije
A pacinak a pici pöcsét teljesítitek, te majom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.