Függetlenek a politikától, de a Fideszt segítik. Le akarnak számolni a kádárizmus örökségével, de többen közülük a szocializmusban indították be a karrierjüket. Kik szervezik a szombaton is vonuló Békemenetet? Szombaton közvetlenül a Fidesz nagygyűlése előtt ötödször vonul végig Budapesten a Békemenet, amelyre a szervezők egymillió embert várnak. A menetet szervező Civil Összefogás Fórum pártfüggetlen állampolgári kezdeményezésnek mutatja magát, de bevallottan egyetlen céljuk van: a Fidesz és a kormány támogatása.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Függetlenek a politikától?
Ki hiszi ezt el?
Eze a haza árulói-mindig is azok voltak és azok is maradnak míg meg nem halnak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
" de többen közülük a szocializmusban indították be a karrierjüket. "
Na és mi a tanulság belőle ?
...hogy aki szoci volt az velejéig romlott.
karma1
@Másik: Nem hallhattad Kincsem, mert ezt az allitast ERRE az esetre szabva talaltam ki,...Vagyishogy ok kormuk szakadtaig tagadjak, hogy valami kozuk volna a fideSS-hez, kozben meg az 5-os szamu parttagkonyvvel dicsekszenek,...
Amit irtam, az pont fedi az ilyen eseteket,...:-))
karma1
@Csizmás Kond: Hadd kotekedjek most en is veled egy kicsit (olyan jol esik!), ugye ezzel akkor azt akarod mondani, hogy a MOSTANI kormany, elukon a csuti focistaval MIND VELEJEIG ROMLOTT, hiszen mindegyik a szocis idokbol notte ki magat mai politikussa, vagyis IGAZ amit mondasz," ...hogy aki szoci volt az velejéig romlott."

De MINDEGYIKUK INGYEN TANULT a nagy balos eraban ahhoz, hogy most ilyen szemet legyen a sajat nepevel... Tudod mit? EZERT KAR VOLT!
Csizmás Kond
@karma1: ...szóval ingyen tanulta..a gazemberséget...hát ez tőled meglepő...:)
karma1
@Csizmás Kond: Draga Cicuskam! Ne mondd nekem, hogy orbanvitya barmennyit is fizetett azert, hogy Oxfordban tanulhasson, ezt bizony meg a regi atkos rendszernek koszonhette, igaz, akkor nem is volt mas lehetoseg! Utana meg jol elment KISZ titkarnak (persze, utolag megmagyarazhatja, biztos azert, hogy a partot belulrol rohassza, mert hat o mar akkor utalta a baloldalt...:-))

Tudod, ha en kaptam volna ekkora lehetoseget, akkor lediplomazom jogbol, es Magyarorszagra hazajove szepen elkezdek praktizalni mint ugyved, jogasz, biro, szoval BARMI, amire az allam (akkor Kadar papa rendszere) rampazarolta a bizalmat de foleg a tanittatasom koltsegeit...:-)) Es ahogy mondod, INGYEN tanulta a gazemberseget...:-))
Csizmás Kond
@karma1: Nem mondom, azt úgy is mindenki tudja, viszont ha jól emlékszem te zeneszerzést tanultál nem jogot tehát a lehetőséged csak komponálásra lett volna elég nem dirigensnek...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.