A miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hazahozták a Seuso-kincseket. Amikor kérdezni lehetett, a Klubrádió riportere elmondta, hogy egy friss kutatás szerint a megkérdezettek 62 százaléka szeretne miniszterelnök-jelölti vitát és ennek fényében nem változtat-e korábbi álláspontján Orbán. A kormányfő úgy válaszolt, hogy erről már korábban nyilatkozott és nem tud újabb hírrel szolgálni a témában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Hát csak akkor tudna vitatkozni bárkivel is ha tudná mi folyik körülötte. De halvány lilagőze sincs róla! Azt az egy mondatnyi bejelentést sem tudta papír nélkül elmondani akkor hogy várhatjuk el hogy vitatkozzon bárkivel is? Amúgy is csak azt tudná mondani hogy "harc, rezsicsökkentés " azt ezzel be is fejeződött a tudomány.
EcsiAntal
@coni: Meseházy egy hazug ember ..elbújik a felelősség elől --kiváncsi vagyok a kecske --a béka után melyik állat jön --szerintem a válassza valamelyik költöző madarunkat --és remélem nem talál vissza.
human
@kacsa0707: Aki hazudik, azt szaván lehet fogni egy ilyen vitában. Pont ezért nem mer elmenni Orbán Viktor vitázni, mert ott kiderülne, hogy meztelen a király. Orbán egy gyáva ember, aki csak a megvett tömegek mögé bújva papírból tudja osztani az észt. A történelemkönyvekben biztos benne lesz, mint a program nélküli gyáva miniszterelnök :)
silber13
@EcsiAntal: Ez utóbbi általad javasolt költöző tevékenységet te is gyakorolhatnád.:-))))
kacsa0707
@human: Tévedsz 2006-ra gondolj a Ferike miket össze hazudozott, és a sok idióta be is szopta, majd jött az ősz, és kivonultak az utcára a rajongók, hogy megcsókolják, de elbujt félelmében a hazug gazember.
nezelodo
Ne is álljon ki, mert amilyen hülye együtt érző vagyok megint megsajnálnám, hogy nem talál egy orvost, aki pontosan be tudná állítani gyogyikkal a szerénység és a nagyképűség közé félútra az egyéniségét. Empátiát még nagy műtéttel sem lehet belé szerelni, mert az gyárilag vagy van, vagy nincs meg valakiben. Sajnos a gátlástalanság sem távolítható el amputációval, szóval van elég bajunk az orvostudomány hiányosságai miatt.
Összegezve, ne vitázzon, mert a vitában annak van fegyvere aki igazat mond. Az ellenzék pedig fogja vissza magát az ilyen fegyvertelen emberrel szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.