A Fidesz szerint a "Gyurcsány-koalíció" vasárnapi rendezvényén sem volt válasz Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettesének százmillióira.

A kormánypárt vasárnap azt közölte az MTI-vel: a rendezvényen "reménytelen politikusok kétségbeesett vádaskodását hallhattuk, de továbbra sem kaptunk választ a Gyurcsány-koalíció egyetlen tagjától sem arra, hogy honnan vannak Simon Gábor százmilliói".

Az ötpárti ellenzéki szövetség vasárnap tartott nagygyűlést a budapesti operaháznál, ahol vezetőik választási részvételre szólítottak, s azt hangsúlyozták: az ország két világkép, Kelet és Nyugat között választ április 6-án.

Szemkilövetők szónokoltak

A KDNP szerint teljes szereptévesztésben vannak, s a szabadság egyedüli letéteményesének gondolják magukat azok a baloldali felszólalók, akik a vasárnapi közös ellenzéki kampányrendezvényükön mondtak beszédet.

A kisebbik kormánypárt azt közölte, az ellenzéki szónokok többsége a "2006-os őszi szemkilövetéses rendőrattak" idején volt hatalmon, vagy a hatalom közelében, s büszkén "feszítettek a sokakat megnyomorító karhatalmi brutalitás után is". A KDNP felvetette, hogy ők nevezik most magukat demokratáknak és európaiaknak.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az ellenzék megadta a lehetőséget, hogy Orbán nyílt vitán mondja el a véleményét és ne a segédein keresztül üzengessen. Még nem vette fel a kesztyűt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Na látom a kádéenpés szarháziak megint kikandikáltak bolseviktor elvtárs mellényzsebéből és onnét fröcsögnek.
2006 ban nyilas puccskisérlet zajlott a hatalom megdöntésére amire még talán puha is volt a rendőrségi válasz. Más országokban sokkal brutálisabban verték volna szét ezt a nyilas csürhét, ja és aki lehajol az utcakőért hogy a rendőrök felé dobja annak bizony kilövik a szemét.
A sok sebesült rendőrről persze nem pofáznak ezek a kádéempés szarevők.
rugacs
@Yoda69: Így van, felesleges.
Látszik, rossz ember ismerő vagy!
Vagy inkább csak tapasztalatlan?
Tejfeles szájú?
Én még talán életemben nem húztam fel magam...úgy rendesen :-)

Ide kikapcsolódásból járok.
Meg hogy lássam a föld sötét oldalát :-)

De biz'isten, ami marhaságokat itt összeírkálsz, kétlem, hogy te érted! :-)

"helyre kell allitani a gazdasagi bizalmat es a demokraciat."

Szerintem még a szavak értelmét sem ismered! :-)

De még nem késő: "tanulj tinó, ökör lesz belőled!"
Chaty43
Nos, egyébként meg úgy döntöttem, mától a szóra is érdemtelen Orbánnal nem foglalkozom, miért? - mert ő a "történelmi" múlt ! - még akkor is ha nyerne, mert ELAVULT a pasas, úgy ahogy van, olyan keleti-putyin pincsis lett, pont olyan a frizurája is a homloka felett ...

VASÁRNAP NYERNI FOGUNK, bár már a lakcímekre átjelentkezések nagyon nagy mértékben megtörténtek és még fognak is, több százan jelentkeztek be 1-1 lakásba.

ÉRDEKELNE, hogy ezek a LAKCÍMET VÁLTÓ ORBÁNÉKRA SZAVAZÓK, ezért a TORTÚRÁÉRT FEJENKÉNT MENNYI PÉNZT KAPNAK a MI ADÓFORINTJAINKBÓL ???
Mert a 7.000 milliárdos vagyonnal rendelkező Orbánék biztosan nem a zsebükből fizetik őket !

NYERÜNK !!! - naná!
Chaty43
@evacica: ORBÁN nagyon fél, félti a megszerzett 7000 miliárdos vagyonát ! - de miért nem számoltatják el ezzel a hatalmas vagyonnal ?

FÉL, még attól is, ha ráállna a vitára, hátha Mesterházy lebetegedne és Orbá-mutyikának Gyurcsány miniszterelnök úrral kellene vitáznia, na ettől még a HIDEG is KIRÁZZA ! - belebolondulna, nincs mersze. Egyébként meg NEM SZÉGYELLI MAGÁT ORBÁN, hogy egy ilyen nyávadt pasas, aki CSAK FELOLVASNI TUD ???!!!
Chaty43
@Sziszifusz: bocs, a zsákbamacska a putyini-paks-paktum, sumák, tisztességtelen a magyar emberek semmibevételével megkötve! - de lehetne még sorolni a többit is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.