Havasi Bertalan azt mondta a hvg.hu újságírójának, ne kiabáljon az utcán. Azt akarták megtudni, miért nem mer kiállni egy miniszterelnöki-jelölti vitára.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Nem szoktam reagálni a fészes hsz-ekre, de az idesütő "egyszerűség" és "közönségesség" megindító :) Emőke Kovács, én meg akarom, érthető? Nálam nem nyerő, hogy nem mer vitázni. Egy miniszterelnök merjen, és tisztelje az ellenfelet, mert csak úgy érdemel győzelmet. Ez így érthető?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nehogy véletlenül bárki is kínos kérdést tehessen fel neki...
JAJMÁR
Nem szoktam reagálni a fészes hsz-ekre, de az idesütő "egyszerűség" és "közönségesség" megindító :) Emőke Kovács, én meg akarom, érthető? Nálam nem nyerő, hogy nem mer vitázni. Egy miniszterelnök merjen, és tisztelje az ellenfelet, mert csak úgy érdemel győzelmet. Ez így érthető?
Tényfeltáró
Egy vitaképtelen öntelt pökhendi alak ne legyen miniszterelnök!
mindenes46
@JAJMÁR: ,ne hogy már megértse emőke!Mivel!!!
tavaszi
...mert nincs vitapartner...mert nem tudni ,hogy az összefosásban...ki-kit szúr hátba ...hiszen a választás után szétrebbennek mint a verebek...már alig birják egymás szagát.
...mocskolódó emberekkel az ember nem vitázik hanem elkerüli őket mint a veszettkutyát.
...ennyi...ha szervilizmus akkor is ...ha valaki azt mondja gyáva akkor is ...ha pökhendi volna akkor nem várnák ezrek ...mindenfele.

baloldal elásta magát de nagyon...
szöszmösz
Orbán személyiségének egyik legmarkánsabb jellemzője a bizonytalanság, ezt kompenzálja
a nagy harcos külsőségekkel és ezért veszi magát körbe felkészületlen, primitív gyenge jellemű emberekkel. Így erősítik is biztatják egymást. Elég csak egy pár példát sorolni, Lázár, Kövér, Lajosné, Rogán, Mátéka, Selmeci, hoppá ... ezek mind kiskaliberű pojácák.
Ők az előre tolt harcosok.
lópicigáspár
Bevallom, hogy gőzöm nincs ki ez a tag, de pontosan olyan képe van így ismeretlenül is, hogy ha jönne velem szembe az utcán, ingerenciám lenne szájon vágni!
keresztapa
Sajtószabadság van, köteles védeni, ő a biztosíték.
Vadlaci
Vitya azért nem vitatkozik,mert szereti az embereket és vitával nem akarja felingerelni a választókat és az ellenfeleket.Az, hogy demokráciában ez megengedhetetlen, csak őt nem zavarja S.nyalói pedig egyetértenek..
.Meg aztán még kényelmetlen kérdések is előjönnének, akkor jól nézne ki.
Yoda69
@tavaszi: Te tenyleg ennyire debil vagy, vagy penzt kapsz a vakkantasaidert?
dzurinda
@tavaszi: Tavaszi, légy szíves próbálj már meg helyesen írni, egyszerűen nem lehet kibogozni, mit akarsz írni!
dzurinda
Menj már innen, ne tegyél fel kellemetlen kérdéseket! A vezérem csak a saját híveivel hajlandó beszélni, a Nemzeti Együttműködés Rendszerét megzavaró, a Szent Rezsicsökkentést ellenző, a hanyatló nyugat által felbérelt reakciósokkal nem akar társalgásba elegyedni!
Yoda69
Gondolom ezekutan minimum kap egy allamtitkari beosztast.
Cicamama55
@tavaszi: Bármi mélyen van, a Fidesz alatta van.. Mélyen, a béka s...e alatt! Politikai moralitásuk nulla! Minden felé lehet hogy várják, de a saját/?/ hazájában erős fenntartásaim vannak az ön kijelentésével kapcsolatban!
pbalage
A tavaszinak simán állampolgári joga, hogy hülye legyen, minek baszogatjátok?
(nagyon nehezemre esett leírni, de így van)
vukkocska
@tavaszi: nagyon jól jellemezted gazdáidat. De ébredj fel már, régen vége van a KISZ-nek, ahol együtt gyűltek. Biztos láttad azt a képet is, ahol Orbán áhítattal hallgatja az éppen beszélő Gyurcsány Ferencet.
JAJMÁR
@tavaszi: " ..mocskolódó emberekkel az ember nem vitázik hanem elkerüli őket mint a veszettkutyát."
Hm, pedig milyen sokan válaszoltak neked, még én is... mert hátha egyszer megérted...
yazo64
Paradicsom, tojás, uram bocsá golyó elé is ilyen önfeláldozóan dobta volna be habtestét?:)
szjupermen
Mekkora egy köcsög. Bezzeg mikor az ellenzékiek közül van valaki az utcán. Ott nem zavarja a gerinctelent, hogy sipolnak, kereplőznek, stb.
análisdrabális
Ez a létforma az amit "undor"-nak neveznek normális európai emberek.
nezelodo
Nagyot hall a Miniszterelnök Úr mint a kutya disznóöléskor! Az meg hogy "mert nem tudni ,hogy az összefosásban...ki-kit szúr hátba .." arról mégiscsak a legnagyobb szaktekitélyt a Miniszterelnök Urat kellene kérdezni, esetleg azt aki trónra emelte 2002-ben.
Torgyán, na meg az MDF-esek mesélhetnének azokról a hátbaszúrásokról meg az UDZ-s ügyekről. Ott is gúny űztek a törvényekből, rövid úton vádlott lett az áldozatokból.
lenhardtibolya
Nem a kedvencem Orbán miniszterelnök, de azt azért megértem, hogy nem foglalkozik Mesterházyval, aki hetek óta képtelen válaszolni arra az egyszerű kérdésre, hogy miféle pénz lehet Simon Gábor számláin. Egyetlen bizottság meghívásának nem tett eleget Mesterházy. Kérdés, hogy miért? Ha ő fütyül a megkeresésekre, miért gondolja, hogy ővele köteles volna kiállni egy párbeszédre a miniszterelnök? A hvg egyébként már túlzásba viszi a baloldal kiemelt dédelgetését. Régebben normális lap volt, amelyet rendszeresen olvastam, de manapság már elbulvárosodott, és a színvonala igencsak lesüllyedt.
dragonfly
@lenhardtibolya: Azért mert egy hülyéknek odadobott gumicsont VOLT!
Desischado
Undormány! Az jutott az eszembe, amikor állítólag merényletet követtek el hitler ellen, - nem a valódira a 11-gyek akciójára gondolok, - és az egyik nyalonca látványosan a führer elé vetette magát, a testével "védte" hitlert. Ez szinte ugyanaz!
csa-csa
mit védett! csak egy kérdést akartak feltenni, nem megverni akarták!
pityuka
@tavaszi: Szétrebbentek ti, mint sz@r a szennyvízcsatornában.
nemsemmi
@tavaszi: """" ...ha pökhendi volna akkor nem várnák ezrek ...mindenfele. """""""""

Biztosan láttad régi felváteleken amikor Kádár János ellátogatott valahova. Tömegek fogadták.
Akkor szerinted Orbán már majdnem olyan jó politikus mint Kádár volt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.