A Nézőpont Intézet legfrissebb, választás előtti utolsó közvélemény-kutatása szerint a várható választási eredményhez legközelebb eső mérés alapján a Fidesz-KDNP 47, a baloldali közös lista pedig 28 százalékos listás eredményre számíthat. A Jobbik a baloldalhoz képest lemaradva 19 százalékot szerezhet, míg az LMP 5 százalékos eredményével elérheti a parlamenti bekerülési küszöböt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Remélem élőben közvetítik, mikor Orbán megtudja, hogy vesztettek.
Pisti271
Remélem élőben közvetítik, mikor Orbán megtudja, hogy vesztettek.
whatthefuck
Ringassák csak tovább magukat ebben a "felébredésben", mi meg szépen szavazzuk le őket. A fidesznek soha nem volt annál a nagyjából 2 millió zombinál több szavazója(meg lehet nézni a szavazataik számát), 2010-ben sem, csak mi nem szavaztunk. Most majd fogunk.
gödörben
Tollat vigyetek, sajátot, mert felröppent a hír, hogy eltünik az x a szavazólapról és akkor lehet újat húzni csak nem nekünk. Dübörög a korrupció, a lopás, az emberek semmibe vétele.
Maszlag
Nekem is volt olyan tollam. A végén van a radír, és kilehet vele törölni nyomtalanul.
karma1
@Pisti271: A profeta szoljon Beloled, ...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.