Saját kérésére hallgatták ki a volt politikust – a vádhatóság semmilyen újabb bűncselekménnyel nem gyanúsította meg. Megszólalt Simon Gábor, akinek saját kérésére tett vallomása szerint nincs bissau-guineai útlevele, a MagNet Bankban nem nyitott számlát, és a megbízásából más sem, továbbá kérte, hogy mutassák be az ügyészek az állítólagos útlevelét, hiszen főleg ezért ül most előzetesben. Ügyvédje, Nagy István lapunknak elmondta, ügyfelét nem gyanúsították meg semmilyen újabb bűncselekménnyel, az elmúlt napok új híreiről – a további külföldi bankszámlák, Simon állítólagos fecsegése a fogdaügynöknek – pedig szó sem esett.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egyre büdösebb a dolog! De nem csodálom! Narancsillatot érzek és egyre erősebbet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Arról írsz amiről akarsz de amint te is látod egy témánál csak akkor tudsz kitartani ha az a jobboldal köpködéséről szól. Itt is történetesen nem párhuzamról kéne szónokolni, hanem arról amiről a cikk szól.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Arról is írtam. A gyengébb értelmi képességűeknek újra bemásolom.

Dr. Felipe
Azért az elég érdekes hogy az ügyészség nem tudja bemutatni a bissau-guineai útlevelet ennek ellenére simon előzetesben van. Tonyónál meg ott éktelenkedik a 300 millás villa amiről nem tudja igazolni hogy miből vette, ő meg szabadlábon van.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Nem is kell hanem csak arról, így illenék de neked az nem jön be ha nem tudsz máshoz hasionlítani.
Amúgy gondolom, ha a baloldal nyer akár meg is szabadul...
Tekla
@silber13: Egy kutya banda ez , "csak a Jobbikra nem szabad szavazni ", mondta a hegedüs zsuzsa lény. Tehát a többi ugyan az.
robroy
Hova lett a Simon-ügy?
Már nem fontos?

Az összes bűnét elő kell venni a fidesznek és miden nap a fejükre olvasni, ha pedig itthon nem hajlandóak eljárást indítani, nemzetközi fórumokon kell számon kéretni őket.

Az ellenzéknek kutya kötelessége ez ügyben összefogni, és ezzel felnyitni az emberek szemét, ill. a közönyöseket aktiválni.
Nem is olyan régen több országban is voltak előrehozott választások.
Ki mondta, hogy a fidsznek 4 évig kell maradni???!!!

Csalnak, lopnak, hazudnak - ahogy mások is, mondhatnánk -,de ők olyan szinten űzik ezt maffia módszerekkel, hogy az mindenek a teteje. Gyalázat!!!
kukac50
A bíróság mutassa be a külföldi útlevelet, mert azért tartoztatták le!
Ha nem tudják be mutatni, azonnal engedjék szabadon Simont!
Az igazságszolgáltatás ne hazudozzon Orbán szája íze szerint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.