Jól vizsgázott a választási rendszer, hiszen az átjelentkezések miatt csupán három budapesti szavazókörben alakultak ki hosszú sorok – jelentette ki vasárnap este Gulyás Gergely az ATV választási műsorában.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy 2010-ben voltak olyan szavazóhelyiségek, amelyek előtt hajnali kettőig álltak a szavazás lehetőségére várva az emberek.

Úgy vélekedett: az új rendszer nyomán sikerült kiszűrni a visszaélések lehetőségét is, hiszen az is a lakóhelye szerinti jelöltekre szavazott, aki más településen adta le voksát. Vagyis megakadályozták a voksturizmust.

Ugyanakkor a hagyományosan jónak számító magyar névjegyzék alapján megfelelően vizsgázott az informatikai rendszer is – tette hozzá Gulyás Gergely.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Valóban jól vizsgázott, hiszen sikerült elcsalni a választást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@lópicigáspár: Azért kacsintott? Jól elcsaltuk fijjúk?
Desischado
Valóban jól vizsgázott, hiszen sikerült elcsalni a választást!
evacica
A fidesz nem csak hazudik,lop de csal is! Ilyen inkorrekt választás még nem volt Magyarországon, ahol nem azonos eséllyel indultak a pártok! A fidesz az alatt az aelmult "nyoc" évben máson se dolgozott, mint azon, hogy ha nyer hogyan tartsa meg a hatalmat minden áron! Már azon a bizonyos március 15 én a "nemzet"orvosa megmondta, hogy egyszer kell nyerni, de nagyon és 2o évre rendbe lesz minden! Ez megtörtént, persze ehhez az emberek is kellettek ! Sajnos a demokratikus ellenzék hosszú ideig tartó hezitálása a késői összefogás ezáltal a megkésett kampányolás és az emberek meggyőzése , a fidesz rossz gazd.politikájának és szemétségeinek trafik, föld mutyi, nyugdíj pénztár lenyúlás, Paks, és egyebek nem megfelelő kommunikációs kezelése mind hozzájárult ehhez az eredményhez! Az emberek pedig a további kiszolgáltatottságot, megalázást, korrupciót a nyugattól való elszakadást a keletre való sodródást választották! A Jobbik erősödése is az ország hátrányát szolgálja, elkeserítő az eredmény nem tudom hová jutunk? Orbán álmok futását a többség nagyon meg fogja érezni sajnos rossz értelembe, azt fog csinálni amit akar, és nem az átlag ember javára, Magyarország 2014 április 6 a lemaradásra és nem a fejlődésre szavazott!
kiskutyauto
A kurva anyád az vizsgázott jól. Államosított csalás történt, amit Sztálin és Hitler engedett csak meg magának. Minden manipulálva, átvariálva önkényesen, csak úgy hogy a fideszmaffiának kedvezzen. Az átjelentkezés kapcsán viszont a csalás olyannyira nyilvánvaló (több százezren nem tudtak emiatt szavazni, nagy részük diák, akik nem a hazaáruló fideszmaffiára szavaztak volna) és megragadható, hogy a feljelentés meg lesz téve nemzetközi bíróságokon, az egész választás semmis...
Desischado
@kiskutyauto: Istenem, igazad legyen!!! Mert jól mondod, ezek az átjelentkezések nagyon gyanúsak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.