Magyarország miatt kellene kilépnie az EU-ból Nagy-Britanniának, miután nem lehet egy közösségben olyan országokkal, amelyek már nem tekinthetők teljes demokráciának, miközben az európai szerződések alapján a szigetország területére vonatkozó joghatóságuk is van.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azt mondja Orbán Viktor a Bloomberg választási szabályokkal kapcsolatos kérdésére, hogy „a magyar rendszer olyan lenne, mint az Egyesült Királyságé, akkor vasárnap este 90-92%-os többséggel győztünk volna” Nos, tisztelt Orbán úr, az Egyesült Királyságban ön 0%-ot ért volna el, mert el sem jutott volna a választásokig, ott ugyanis a média szabad, az igazságot írja, közvetíti és az ön rendszerének bármelyik mocskos üzelmét, törvényét, lenyúlását, intézkedését hatalmas botrányok kíséretében azonnal feltárta volna, akkor ön és vazallusai eltűnnek a politika színpadáról. Szóval, ezt kellene válaszolni egy sajtótájékoztatón egy diktátornak, ha hagyják persze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
...sodor az ár!! Örvénylik a mocsok... "boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar
tudni róla, hogy le fogják szúrni.."..(Kertész Ákos...)
bögöly
@Manhattan: El is szaladt Kanadáig..DD
bögöly
@Manhattan: azt azért mindenképpen tegyük hozzá,hogy RÓLAD is írta ezt a mocskot a mocsok!

Ui:- én tisztelem a kort,de ha az aggkori elhülyüléssel párosul,nemigen tolerálom.
Csizmás Kond
Vagy nem olvastam elég thelegrapot vagy mi a csoda de egyre silányabb írásokat közöl.
dömdödöm
Ha a britek ki akarnak lépni az eu-ból azt meg kell majd indokolni hogy miért .
Ha ez létrejön az elkövetkező években akkor a nem hiszem hogy a fő oka ez de a lehetséges magyarázatok között ott lehet akár ez is .
A választások után egyébként több alkalommal leírtam hogy az orbán kormány
2. 2/3-os többsége és a szélsőjobb 23 %-a már nem belügy ,mi itt belülről már csak külső szemlélői lehetünk a dolgok alakulásának . Hogy a jól ismert harcos retorikával éljek ,az Orbán és Társai ZRT megnyert egy két csatát ( tudja mindenki hogyan )
de a harca csak most kezdődik amit már nem velünk kell megvívni .:-(
tavaszi
a cikk szóra sem érdemes. Angliában szerintem nem is tudnak róla. Ehhez hasonló-blődségek zsinórban fognak születni. De azért arra befizetek,hogy a brittek kilépnek a magyarok miatt ...ez nagy "szám" lenne. ----Ha belegondolok már most eresztékeiben recseg-ropog az EU. Mindenesetre lesz 20 évük ,hogy megemésszék,hogy Magyarország Miniszterelnöke Orbán Viktor . ----Végül is valahol megértem a hőbörgőket , megin hazugság áldozatai lettek. Beigérték,hogy 2/3-addal zavarják el Orbán rezsimet...és hát ...fényes győzelem lett a vége ...csak pont a másik oldalon. Ami még jobban nevetséges,már szélednek szét...és adják vissza a lehetőséget a patkányok..és a parlamentbe besem mennek, ez viszont nagyon tetszik. Már le is van szarva a szavazótáboruk, még hogy majd ök képviselik őket ...egy frászt!. megfutamodás-kihátrálás- gerinctelen-patkány viselkedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.