Nem az eredményt kérdőjelezik meg hanem a rendszert, ahol a győztesre szavazók voksa sokkal többet ér.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A választásokat a magyar értelmiség vesztette el, bárhova szavazott! Az állandó finnyogása, tudálékossága, a felsőbbrendűség tükröztetése, a politika teljes lenézése az amúgy is kiábrándult állampolgárok számára azt bizonygatta, hogy tök mindegy, az egyik kutya másik eb, hát nem szavazunk.. Persze a demokratikus politikai elit is minden megtett, vagy alig tett valamit, hogy megértesse a magyarokkal az Orbáni út veszélyeit, és erőt, jövőképet sugározzon. Új műsorhoz, új férfi kell alapon persze mindenki aki eddig szerepet vállalt eltűnhet ki erre, ki arra, ez a legkönnyebb. De sajnos politikus és szakember nem nőhet ki egy perc alatt. A politikai elitnek a hibái mellett felelőssége van az ország sorsának alakításában, ha tetszik vesztesként és győztesként egyaránt. Ha mindenki, aki jószándékból ,de rosszul politizált kivonul, végig gondolták, hogy mi történik. A miniszterelnök víziója alapján tényleg egységes lesz az ország.T essék a hibákat feltárni, a helyzetet elemezni, a módszereket és az üzeneteket felülvizsgálni! Nem teheti meg sem a politikai elit , sem az értelmiség, hogy magára hagyja az országot.
bretagne
@Manhattan: Azt hiszem, későn szólsz. Ez már lefutott meccs.
tavaszi
-------Csak nyugodtan...forduljon az együt pm----bárhova , akár az atyaúristen hez is...végül is nem volt még elég a pofonból...kaphatnak jogiérveléssel alátámasztott jobbhorgot...majd 8 év mulva "libapajtikák"...addigra tessenek felkészülni...és "vonzó alternativát " kidolgozni ennek a "birka szavazótábornak"...hogy egy emberként állhassunk..a libapásztor zászlaja alá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.