Telt ház, mintegy 4500 néző előtt tartják hétfőn a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna nyitóünnepségét és az első hivatalos mérkőzést, a Puskás Suzuki Kupa döntőjét – derült ki a csütörtöki stadionbejáráson.

Szöllősi György, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a közel 4000 fős befogadóképességű arénában a nyitómérkőzésre több száz állóhelyet is biztosítanak.

A meghívott vendégek között lesz Puskás Ferencné, a horvát Davor Suker, az 1998-as franciaországi világbajnokság gólkirálya, Lothar Matthäus világbajnok német futballista, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a kétszeres BL-győztes portugál Paulo Sousa, volt magyar válogatott labdarúgók, az Aranycsapat még élő legendás játékosai, a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetése, valamint az NBI-es és NBII-es klubok képviselői, tulajdonosai.

A megnyitóbeszédeket várhatóan Schmitt Pál, a NOB tagja, volt köztársasági elnök és Angel Maria Villar, a spanyol labdarúgó szövetség elnöke mondja.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Bizonyára részleteket fog felolvasni a legfrissebb nagydoktori művéből tárogató kisérettel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
4500,- fő?? hát nem 3500,-fő fér be abba "szép" stadionba? És ki írja SP -nek a szöveget? ?:-))) Azért ennek is van ám bőr a képén megjelenni a nyilvánosság előtt. Zongorázni is fog ?
nezelodo
Nálunk is mindig tele volt a kultúrház április negyedikén, meg november hetedikén, szóval nem csodálkozom, hogy még állóhely is kell! Azért ez a szerénység sem akármi ám, hogy nem május 31-én avatják!
silber13
Bizonyára részleteket fog felolvasni a legfrissebb nagydoktori művéből tárogató kisérettel!
adrenalink
Előtte valami főcsuhás /régi fityiszes retorika/ nem fogja megszentelni az Arénát?
human
Jó ötlet. Én is őt javasoltam volna. Szimbolikus egyéniség a mi Palink.
songoku
Ennek az országnak annyi!
A magyaroknak annyi!
És mindez a határon túliakkal karba öltve! - bebizonyítottuk, bebizonyították, hogy mindig is vesztesek voltunk/vagyunk/leszünk.
Bocsánat sorstársaim! Nem ítélek el senkit, e én mától NEM VAGYOK MAGYAR.
Leléptem innen!!! Örökre!!!

Ha det bra
adrenalink
Az hogy fordulhat elő, hogy a megnyitót az M1 nem közvetíti élőben?
Yoda69
Remeljuk snittpalnak nem kell irnia semmit, ideertve sajat nevet is. Kulonben lesz min rohognie a fel orszagnak.
furfang
@songoku: Isten veled, nehéz lesz nélküled, de megpróbáljuk túlélni.
dömdödöm
szép felhozatal ,akik tettek és akik semmit ne tettek a voilág footballáért :-(
Senara
Lesz minden tusi-nasi , természetesen adjuk meg a módját .Álló , ülő fogadás hagy lássa az egész világ , hogy mulat a magyar ( ide egy kétbetűs szó illene ) miniszterelnök . A megnyitó igazi látványosság lesz , nem rég megvettük szerzői jogokat az észak koreai látványtervezőktől .
Dr. Felipe
@furfang: Te még maradsz? Majd kapcsold le a villanyt.
human
Az sem lepne meg, ha a cöf szállítaná a nézőket, mert nagyon gáz lenne, ha csak 100-200 ember lézengene a meccseken. Kiapadhatatlan forrásuk van erre.
palika0001
Remelen kapnak egy otost majd a meccsen :-)
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tavaszi
@Dr. Felipe: "elhullanak legjobbjaink a hosszú harc alatt"
Manhattan
Orbán Viktor stadionja??? Meg a rabok f...át!
coyote3
Na végre! Már annyira vártam, hogy eljöjjön ez is.
Pisti271
Orbán nem ismeri eléggé a miniszterelnököt, hogy őt kérje meg az átadásra?
Ez azért nagyobb valami, mint egy félkész bazár, habár egy pelenkagyárral
nem biztos hogy összemérhető.
bakegya
@tavaszi: mondja,ha magának még nem említette volna seni-akkor mondom-
A "narancsligetébe áskálódjon"ne itt!!!
gibgab
Orbán beleröhög az ország képébe: Ezt is megcsináltam. Lesz@rom a magyar embereket, kis pöcsök. Van annyi korrupt szervilis seggnyalóm, hogy bármit megtehetek. Itt tartunk. Magyarország szegénységi bizonyítványába bele lehet írni a felcsúti stadion történetét is.
hattorihanna
@Horizont: Ettől szép az egész!Lopott pénzből, saját megalomán céllal épített stadiont csakis egy ilyen bukott köztársasági elnök nyithat meg.Személy szerint örülök is,mert Palink remekül passzol a neves építmény eszméjéhez.
hattorihanna
@Horizont:Minden normális ember itthon és külföldön egyaránt, kiröhögi ezeket az idiótákat.Más kérdés hogy a mi pénzünkkel szórakoznak,de legalább tudunk rajtuk nevetni,ha mást nem is.
Manhattan
Ahelyett, hogy eldugnák ezt a csaló szégyenteljesen lemondott volt köztársasági elnököt, hogy csendben elfelejtsék méltatlan " tündöklését ", ill. méltó bukását, még tüntetnek vele bizonyítván, hogy a korrupció, és a csalás édestestvérek, amit a legjobban ebben a stadionban lehet szimbolizálni.
human
@Manhattan: Schmitt Pál sikeresen leamortizálta a köztársasági hivatal tekintélyét. Egy Áder sem veheti fel a versenyt a nemzet golyóstollával, de azért próbálkozik.
Desischado
@hattorihanna: De jó a kép! Jöhetne Chuck, nagy szükség lenne rá! Egyébként én is elkezdtem nevetni, mikor olvastam, hogy plágium palkó nyitja meg a banzájt! Istenem, ennyi hányadék hulladék egyrakáson! Ez a szégyenstadion a jelképe annak, hogy milyen gyalázat folyik ebben az országban! De várjunk! Egy országban, mikor már nagyon éhezett a nép, felkeltek, és a börtön lerombolásával kezdték. Ha jól emlékszem, valami Bastille volt a neve... orbán nagyon jól tolja! Akkora arca van már, hogy ez lesz a veszte, majd figyeljétek meg! Egyébként kiváncsian várom, hogy a külföldi vendégek elfogadják e a meghívást. De jó lenne, ha nem jönnének el! Mekkora pofon lenne ez a csutinak!
Yoda69
Ez lesz az elso es egyben az utolso telthaz ebben a leprafeszekben.
nyanya001
Az egykor a parlamentben is csuhásozó Fidesz képviselő gyakran beszélnek a vallási értékek védelméről. Orbán felcsúti polgármesterének lapja azonban bemutatta, hogy a vallásról értekező párt mennyire tiszteli a húsvéti feltámadást. Szerintük a húsvét hétfő a "feltámadás és a futball ünnepe lesz".

fideszfigyelo.blog.hu/2014/04/17/istenkaromlas_a_felcsuti_stadionnal
furfang
@Dr. Felipe: Sose járt eszemben máshol élni, még Gyurcsányék áldástalan idejében sem.
herczeg0210
Átadás után két nappal bezárják mert nincs is kész, mint a bazár... De Húsvétra kell!!!
magyarbakancs
Van egy könyv címe Május 35.
Erich Kasner írta.
Pontosan olyan az orbáni stadion avatása ironikus mint a könyv.
szepwilly
en nem csodalkozom össze nö aminek össze kell nönie...
csikknorisz
Húha. A zalkotmányt is húsvétkor "adta át" Paja, azóta már ötször módosították. A stadion is ilyen gránitszilárd, vagy várhatók átépítések? :)
evacica
Ez a stadionnak csúfolt valami mindenre jó csak stadionra nem! Ízlés az hiány cikk fideszéknél! Ez legalább olyan szörnyű minta Nemzeti!!! Egyébként ki más is avathatná mint dr Schmitt Pál! Ez az ajándéka a magyar népnek húsvétra Orbánnak. Elvégre a mi adónkból épült, úgy olvastam 7 milliárd Ft adó került az építkezésre. Ennyi hiányzik a kölcségvetésből, mert nem oda került be.
Desischado
@nyanya001: Ez egy hányinger, Nyanya! És ezek tudtak győzni?! Kisül a szemem, pedig nem nekem kéne szégyenkezni!
human
@evacica: Szerintem meg Schmitt Pali a legalkalmasabb a feladatra. Ő képviseli a gőgöt és az "ami jár az jár" felfogást. Egy elcsalt pénzből épített stadionhoz nem is lehetne alkalmasabb embert találni.
És valóban a költségvetés kárára épült a stadion. Ezeket a pénzeket az egészségügyre, oktatásra lehetett volna fordítani.
karma1
@nezelodo: De vedd figyelembe azt is, hogy apr.4-en es majus elsejen azert volt tele a muvhaz, mert ilyenkor osztogattak a nagy premiumokat! hihi...
karma1
@Pisti271: A pelusgyarnak legalabb kezzel foghato (es orral szagolhato) elonye van,... Na de ennek a kis zoldmezonek? hacsak az nem, hogy ezt kesobb MUSZAJ lesz beirnia a sajat vagyonnyilatkozataba, mert 13 lepesre a hazatol,... haaaat,... Nem nagyon mondhatja, hogy nem log bele a maganvagyonaba ...:-((
karma1
@Desischado: Nyugi, megtalalja a zsak a foltjat,... Miert, szerinted Szentgyorgyi Albertnak kellene megnyitnia?

Akivel orban baratkozik, az olyan, mint o maga,... (Lasd a 10 evet ult gyilkosbol lett testor...)
Pisti271
@karma1: Az ő telkén épült.
A telek, egyelőre a stadion nélkül, benne van a vagyonnyilatkozatban.
karma1
@Pisti271: Igen, tudom, azert irtam a fentieket,... Az o magantulajdonaba fog szallni x ido mulva, es a kutya se kerdojelezheti ezt meg,...:-)))
human
@karma1: Az nem a székházas "aktivista"? De lehet, hogy két különböző fideszbarát gyilkosról beszélünk.
karma1
@human: Dehogynem, az a szep szoke benga nagy allat, valami Molnar Ferenc volt? Vagy hasonlo, es o volt a kidoboember - nagy fideSS-es,... Azert en megneznem, kit veszek be a bandamba, de ugy latszik, vezirunk gyomra mindent bevesz... Most teljes mellszelesseggel pajabacsi melle all, hat ez is egyfajta allasfoglalas,...
human
@karma1: Meg egy Habony Árpád a főtanácsadója, aki nyugdíjasokra támadt, mert útban voltak a kocsijának. Ilyen emberekre számít, mert ilyen a saját értékrendje is.
karma1
@human: Igen, ahogy fentebb is irtam, zsak a foltjat,... Es persze a hasonszoruekkel erintkezik, mivel azonos a szintjuk...:-((
Desischado
@karma1: Dehogyis! Ne keverjük ide a professzor urat, sértés lenne ránézve! És jól mondod, "zsák meg a foltja"! Tökéletes lényt találtak! Undormány egy alak! "Ami jár, az jár." Pfujj!
human
Azt hiszem már értem mi történik az országban. Orbán eltökélten hisz abban, hogy ha százmilliárdokat öl a fociba, az majd egyszer kitermeli a világélvonalbeli magyar focistákat. Jobban hisz ebben, mint Istenben. Mivel viszont pénze erre nem volt, ezért hatalmát kiteljesítette, hogy az adófizetők pénzéből valósítsa meg az álmát.
Ennek persze velejárója, hogy fenn kell tartani a támogató cégeket is. Ezért látjuk, hogy fidesz közeli cégek szépen nyerik a pályázatokat vagy pályáztatás nélkül kapnak megbízásokat. Így amit már állami pénzből gáz lenne megvalósítani, azt a cégek adójának átirányításával megoldja.
Orbán szeretné, ha népe együtt álmodna vele. Ezért mindent megtesz. Mesél és altat. És mikor elcsukódik a szemünk vagy csorgó nyállal álmodjuk a szépet vagy forgolódunk a rémálomtól és az ébredést várjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.