Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy ha pártja nem szerez egyetlen egy mandátumot sem az EP-választásokon, akkor beadja lemondását. A Demokratikus Koalíció elnöke korábban bejelentette, hogy EP-képviselőként pártja támogatná az Európai Egyesült Államok létrehozását, és a magyar államiság felszámolását.

Forrás: hidfo.net
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Csizmás Kond: Milyen alapon nyilatkozol Gy.F. elmeállapotáról ? Ki vagy te ? Talán egy pszichiáter Graz-ból, ahol a fáma szerint 2002 óta kezelik az egyik párt vezetőjét?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Na akinek még nem volt kétsége Ferenc elmeállapotáról most meggyőződhet.
varrólány
@Csizmás Kond: Mármint milyen irányban??:-)
Várjál ott a "ha" szócska!
Csizmás Kond
@varrólány: Ennek sem nemzete sem etnikuma...ez csak egy valamiből kirostált akarnok...ezért is akar egy gyökértelen konglomerációt...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: Milyen alapon nyilatkozol Gy.F. elmeállapotáról ? Ki vagy te ? Talán egy pszichiáter Graz-ból, ahol a fáma szerint 2002 óta kezelik az egyik párt vezetőjét?
silber13
@Sziszifusz: Érdemes elolvasni honnan meritett a cicus!
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Mindenki önmagából alapoz, én is te is és Ferenc is.
Az én elképzelésem az, hogy aki ekkora baromságra képes az sokkal nagyobbra is. Először is Európában még működnek hagyományos monarchiák, királyságok ahol az ilyn zagyvaságok kigondolóit eleve bolondnak nézik. A másik a sokféle etnikum. Minden olvasott ember tudja, hogy a hagyomány csak akkor őrizhető meg ha azt nem más kezeli, márpedig Európa a világ egyik leggazdagabb hagyományok őrzője. Ezt ha beönti egy közös tartályba azt soha többé senki sem tudja a magáénak vallani.
Az ilyen sehonnai Feriknek még lehet jól is jönne egy ilyen közös katyvasz de szerintem nem sok ilyen hülye követője lesz...esetleg azok a Bendit félék...meg a hasonszőrű társai.
Csizmás Kond
@silber13: Érdemes nem érdemes az ideálod nyilatkozta...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: A nyilatkozat még nem kötelez semmire sem.
Eddigi pályafutása alatt O.V. mennyi mindenről nyilatkozott már. Sok-sok alkalommal köpönyegforgató módon más és más ideológia mellett tett "esküt". A politikusok már csak ilyenek.
Egyébként úgy vélem mindkettőjüknek lejárt a szavatossága. Annyi a különbség, hogy az egyikük még úgy ahogy fogyasztható, de a másik 1989 már óta teljesen megromlott.
silber13
@Csizmás Kond:fKapufa cicus! Kapufai Nem az ideálom!:-)))
Csizmás Kond
@Sziszifusz: A nyilatkozata a uniós szavazatokra való buzdítás, vagyis ezzel kampányol...márpedig aki ilyennel kampányol az ...hát mindenki ítéljen magában.
coyote3
Csak egy dolgot ehhez. A zsírdisznó több bukott választás után sem mondott le.
Csizmás Kond
@silber13: Szerintem bent van...ugyanis mindig neki drukkolsz.
silber13
@Csizmás Kond: Bent hát! Attól függ, mi és hol!:-) Egyébként még mindig ú a favorit nálam! Mondhatni: favoritabb, mint a széthízott csóti Hippopotamusod!
Csizmás Kond
@silber13: úúúúúúúúú ez jó volt :))))
magyarbakancs
Demokratikus Koalíció elnöke korábban bejelentette, hogy EP-képviselőként pártja támogatná az Európai Egyesült Államok létrehozását, és a magyar államiság felszámolását.
Gyurcsány úr vagy direkt mondta ezeket a szavakat,hogy ki lépjen a politikából.
Vagy direkt mondta ezeket a szavakat akkor egy címeres hülye.
Csizmás Kond
Amúgy aki a magyar államiság feloszlatását vagy csupán megkérdőjelezését is felhozza annak nem kéne börtönben lennie ?
perfekt
Hogy a hír valós e nem tudom.De ha igaz--na nem minősítem--mert minősíthetetlen,de a gondolatai, magukban is veszélyesek,nemzeti szinten is.Nincs párt ,és pártvezető, kiket kedvelnék--de Gyurcsány közveszélyes-maga az élő zárt osztály két lábon mozgó ikonja.
hetöndöe
@Csizmás Kond: "és a magyar államiság felszámolását."

Ezt tutira nem mondta,maximum a gyökerek hiszik el az úszító újságíróknak.
A hüméreknél el is érik céljukat,mint ahogy itt is látható.
Senara
Csak azt nem értem , ha Ferinek az elmeállapotával gond van , mi a bánatos akármiért foglalkoztok annyit vele , de nem csak ti a parlamentbe is. Bajnai elfelejtve pedig ő is 4 fővel van a parlamentbe , de hát a Feri a Belzebub .
Pisti271
Gyurcsány nem egészen így mondja el, és neki inkább hiszek:
www.atv.hu/videok/video-20140424-gyurcsany
Nem bejelentette, újságírói kérdésre válaszolta.
Szó sincs visszavonulásról, felajánlja a lemondását, amit persze vagy elfogadnak, vagy nem.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...pedig tutira ezt írja...mégha annyira nehéz is elhinni...:)
Dr. Felipe
Hát az biztos hogy az Európai Egyesült Államokkal jobban járnánk mint bolseviktor elvtárssal. Akkor megszabadulnánk ettől a féregtől.
Úgyhogy van tétje az EP választásnak is, menjen el mindenki szavazni hogy a baloldal kerülhessen többségbe az Unióban. Rúgjunk bele egyet ebbe a rohadék fideSSbe.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Tudod,volt egy munkaügyi perem, a cég odacitált egy biztonsági őrt,aki egy A4-es lapra leírt valamit rólam és büszkén mutogatta a bírónak,az meg majdnem kiröhögte,mivel azt a lapot bizonyítékként terjesztették a bíróság elé.
Hát röviden ennyit a hitelességről,ez a hídfő nevezetű förmedvény meg egy nagy dupla nulla ostobák kábítására kitalálva.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Ez nem bírósági bizonyiték de ez van laírva...csak nehogy összepisikáld magad ezért...:)
hetöndöe
@Csizmás Kond: Te mindig azt hiszed el,amit szretnél,hogy igaz legyen,ez nagyon sekélyes gondolkodásra és naívságra vall.Hogy ki mit ír le,az nem releváns,az igazság fontosabb egy hangyányival.
A cinizmusodtól meg főleg nem leszel hitelesebb,ha összekakilod magad,akkor sem:-)))
Vadlaci
Fleto ne tedd !! Kit fog bűnbaknak kiáltani a fidesz.Azt hiszed, olyan könnyű igazi bűnbakot találni ? Nélküled csak a Bajnai és az Eu marad.Ne szúrj ki Viktorral.Persze, ha nem félne tőled, akkor nem is kerülnél minden fideszes mondatba.
Pisti271
@Csizmás Kond: Hentöde nem azt vonta kétségbe, mi van ideírva,
hanem azt vitatta, hogy ez így elhangzott, szerintem is jogosan.
Ha Gyurcsány ilyet tényleg bejelentett volna, mint azt a cikk állítja,
az vezető hír lenne minden portálon és nem csak egy ilyen szennyoldalon
fordulna elő.
silber13
@Csizmás Kond: Na és? Szörnyű Levente és az ún.: Illés már hányszor búcsúkoncertezett, most esmég készülnek, bár már tartalékosan! Fleto meg majd eldönti legyen - e igaz a " quod dixi dixi" mondacs!
Csizmás Kond
@silber13: Egy percig sem hittem, hogy Ferenc a lemondását komolyan fontolgatná...:)
verőce21
Fletó nem fog lemondani, vagy ha igen, alakít másnap egy új pártot! Létszükséglete a politika, mint a levegővétel.
Csizmás Kond
@Horizont: Az igazság az, hogy nem a kedvencem, de azért nem is utálom annál jobban mint amennyire megérdemli.:)
A cikk, hát arra valahol rábukkantam és csak azért raktam be mert tudtam, hogy sokan ráharapnak, főleg ha előre fűszerezem...:)))
Csizmás Kond
@Don Quijote: Na ne mond...azt sem tudod mi a lélek.
Csizmás Kond
@Horizont: A lényeget nem ismerem...de nem is az a fontos...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Mongyuk Ferenctől minden kitelik...
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem nem ok nélkül van ez az utálat feléje. Nézd meg az összes politikust, mindegyik valami eszméért, hazáért, pártért, vagy valami olyanért harcol amibenemberek hisznek, ő pedig épp mindezeknek az ellenkezőjéért kuruckodik, neki nem a haza a nép kéne egységes legyen hanem európa, neki nem a haza az itt születet emberek boldogulása a fontos hanem európáé, demokráziát fúj de zsidó jelképekkel próbál kitűnni, egységet mond de a határontúliak nála nem számítanak viszont más európai igen...
...gyökértelen sehonnai politikát fúj.
folo
@gibgab: Sok embertől teljesíthetetlenül nehéz dolgot kér...
folo
@Horizont: Jó kis meccset vív Csizmás Kendurral, bravo...
Csizmás Kond
@Horizont: Tényleg nem részleteztem elég pontosan, nem mindegyik párt hanem csak azok akik nem a választási pénz vagy a bársonyszék miatt alakultak, mert ezek között van a déká is na meg vagy százötven más.
Amúgy mindig jobboldali beállítottságú voltam és ezt soha nem is tagadtam, azt viszont szintén én kéne konkretizáljam, hogy a jobboldalon belül mi si vonz és nem más..nem gondolod ?
...és soha nem érdekelt ki mit lát bennem, sőt kimondottan viszolygok amikor valaki sokat tulajdonít nekem mert akkor már elvárásai vannak és azt utálom. Te sem kell csodálj és akkor csalódni sem fogsz. Leírom amit gondolok és ennyi. Azt pedig lehetőleg úgy kéne értelmezni ahogy írtam és nem folyton saját gondolattal fűszerezni mert az már nem az.
A zsidó jelkép maga a dékás jelvény, tudod bizonyos jelképeket akaratlanúl is össze lehet tébeszteni, és ha nincs köze hozzá akkor nem is illene olyant használni ami hasonlít vagy céloz.
...és soha egyetlen szóval sem próbáltalak befolyásolni...esetleg ha te úgy érzed elnézést kérek de soha senkit nem szeretnék semmilyen formában eltántorítani a saját belátásától csak leírom a véleményemet...próbáld te is ugyanígy kifejezni mafgad.
Ami meg fletót illeti, hát ő az egyik leghálásabb vitatéma...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Ki írja ezt? Idézd pontosan, nem vagy te egy "álamfő"!
bencemacska
@Horizont: "még mindig simán a mellényzsebébe rakná Orbánt"

Kösz. a felvilágosítást: most már tudom, miért hizlalja magát ilyen veszettül OVi!!! -:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Azt ahol Gy.F. a neki tulajdonított mondatot mondta! Mondta, írta, stb és ki jegyezte le, az nem érdekel, hogy ki kiről mit gondol!!!
Nekem csak a tények jelentenek valamit.
Tehát: hol, mikor kinek mondta, vagy a fülébe súgta?
Csizmás Kond
@bencemacska: Ott van a cikk ember nem én írtma és nem is én találtam ki...és az sem érdekel hogy igaz-e vagy nem csak érdekesnek találtam ezért közvitára bocsájtottam...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: " Csizmás Kond
Na akinek még nem volt kétsége Ferenc elmeállapotáról most meggyőződhet. Válasz erre Tetszik4 Jelentem ma, 08:48"

Hát...ha ez az "ex katedra" kijelentés nálad egy iromány vitára bocsátását jelenti, akkor én meg a római pápa vagyok!!!
Don Quijote
@Csizmás Kond: az olyan dolog ami neked sosem volt,és nem is lesz:DDD
sentinel216
A magyar államiságot nem Gyurcsány fogja felszámolni. Elintézte azt már a töpszli vezér és bandája, mikor a felrúgva ALLKOTMÁNYUNKAT, a bukott álamelnök aláírta a tákolmányt, amikor a határokon leverték a Magyar Köztársaság táblákat, amikor maffia - mutyi kormány vette át a hatalmat. Orbán eladta a gyerekeink jövőjét az oroszoknak, amivel sokkal többet ártott a magyar államiságnak, mint az Európai Egyesült Államok víziója.
Csizmás Kond
@bencemacska: Arra is írtam magyarázatot csak nem olvastad el...ott van fent...
bencemacska
@Csizmás Kond: Magyarázat mindig mindenre van, de órákkal később már magyarázkodás van!!!
Csizmás Kond
@Horizont: Ja így már értem, te akarsz megtéríteni...ez már más...:)...nem fog sikerülni.
És a korom miatt néger is lehetnék de mivel háromszőrű vagyok ezért az kizárt...:)
Csizmás Kond
@Don Quijote: na de milyen dologról is szélmalomharcolsz ?
bencemacska
@Horizont: És ezt a logót megterveztették és vitára bocsátották (szerintem több variációt is!), úgy alakult ki.
Így kellett volna elkészíttetni az "Emlékmű" tervét is!
Csizmás Kond
@bencemacska: Előbb meg kellett várjam a hatását...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Minek? A kijelentésednek, vagy az általad behozott cikknek? Nem tűnik egyenes beszédnek.
Tudod nálam a kétszer kettő mindig négy, függetlenül attól, hogy ki kérdezi!
JAJMÁR
Mitől vonulna vissza, és miért? :)
Nem ment el az esze a Fletónak, dehogy vonul vissza! Gondolom, mindenesetre köszöni ennek a "hírös" újságnak a népszerűsítést, jól jön így a kampányban :)
Manhattan
A Gyurcsány éra alatt:
- demokrácia volt, működött a fékek és ellensúlyok rendszere
- a világválság kitörése előtt volt mérhető gazdasági növekedés
- az emberek fizetni tudták a devizahiteleiket
- akkor még nem a sárgacsekket tették félre, hanem a fizetésük egy részét
- megteltek a kosarak a boltokban
- volt esély, hogy a gyerek bekerüljön az egyetemre
- volt tisztességes rokkantellátás
- kisebb volt a bűnözés
- több gyermek született
- ha nem volt munkád, kaptál segélyt
- megvolt a magánnyugdíjad és így is kisebb volt az államadósság
- jöttek a külföldi befektetők (ma is azokból élünk...)
- idejárt a világ összes vezetője (Bush, Clinton, Putyin, Merkel, Sarkozy, Blair, Barroso)
- épült út, kórház, orvosi rendelő, híd, óvoda, egyetemi központ
- a bankok még adtak hitelt a vállalkozóknak
- nem neveztek ki pártkatonákat elvileg független testületek élére
- a nyugdíjadból olykor a gyereknek, unokának is adni tudtál egy keveset
- ha volt is korrupció (hol nincs?) ipari méretekben nem osztottak egymásnak cimborák földet, hűbéresi jogokat, üzleteket, uniós támogatásokat százmilliárdszám
- nem üldözték a szegényt, a nincstelent, a hajléktalant
- nem bántak így közbeszéd szintjén sem a nőkkel
- nem támogattak ordas eszméket közpénzből, képviselőiből nem lett tananyag, nem állítottak szobrokat rasszista, antiszemita alakoknak
- nem verték szét kormányzati akaratból a határon túli magyarság legitim szervezeteit..
Csizmás Kond
@bencemacska: Már az is bebizonyosodott, hogy nem igaz...:)
Csizmás Kond
@Horizont: De hát épp azt csinálom...jó ki vitát hoztam össze...és senki nem kurvaanyázott...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Persze visszatért az a szocializmusbeli szólás: lehet 3 is és lehet 5 is, ahogy a főkönyvelő elvtárs óhajtja!!!
Csizmás Kond
@Horizont: Nincs jó vagy rossz vita és a részemről az soha nem az igazam bizonyítása végett történik csupán egyfajta szórakozás ha úgy vesszük...nem volt egyébb dolgom, és más olyan cikket sem találtam ami ilyen egyszerűen lecsapható legyen...:))
A dékás logó meg elág hatszögletű ahhoz, hogy ne lehessen félreérteni...
Csizmás Kond
@Horizont: Lehet romlott a látásom de tényleg hatszögletűbbnek látom mint egyébbnek...:)
...és örvendek, hogy jól szorakoztál mert én is és ha még úgy lesz talán lesz folytatása is...:)
...na és szeretni nem a politikust kell azt tisztelni illik esetleg és ha már mindenáron bele akarod keverni Orbánt, hát mind politikus, mint politikai tettet végrahajtó személy magasan Ferenc fölött áll. Ők mármint a baloldal tulajdonképpen csak felélték, lejáratták, összeszarták azt amit az elődeik felépítettek, Orbán ellenben egy teljesen új vetűletű nézetet hozott össze a semmiből, szóval akár bele is szerethetsz fletóba de részemre csak egy bohóc marad.
perfekt
@Manhattan: Én nem vagyok felhatalmazva,hogy lektoráljam írásodat.Mondjuk úgy-hogy 24-pontban foglaltad össze mondanivalódat--abból tényszerűnek néhányat tartok.De ez az oldal elbírja a hibákat is--,és egyszerűen itt élve, országunkban, majdnem minden hónapban ,én amiket leírtál nem így észleltem--tapasztaltam.Ez a te véleményed--ám legyen- viszont mivel alapvető dolgokban elképzeléseink másak,erről csak annyit , nincs min vitatkozni hiszen reménytelennek látom a konklúzió közelségeit,és--mert a múlt idő jele a tt.
bence
@Csizmás Kond: ! Akkora állat baromságokat írsz,hogy ha az általad írt sok baromság fájna ,te is beletébolyodnál mint a kezelt vezéred ! Azt meg csak mellékesen jegyzem meg,hogy csak szeretnél olyan bohóc lenni mint Gyurcsány ! De mivel erős fideszes vagy,így megjegyzéseid és eszmefuttatásaid csak orbán szintjéig érnek fel. Ezzel pedig én a helyedben nem dicsekednék ! Ennyi telik tőletek :oszt jónapot !
kkalman
Gyurcsány visszavonul? Ez egy fideszes vágyálom, de értelmezhetetlen. Nem lenne ellenség, akit mindig elő lehet húzni, mint bűvész a nyulat a cilinderből.
A cikk maga hiteltelen. Onnan kezdve, hogy nincs megjelölve, hogy hol, mikor, milyen alkalomból mondta amit mondott, az egész cikk arra irányul, hogy Gy.F-t besározza, ellehetetlenítse.
tavaszi
csak tudnám melyik kedves komentelő kérdezte hogy hol mondta ez az öszödi böszme,hogy a magyar államiságot eltörölné...ahol én hallottam ott ugy fogalmazott ez az eszement tahó...hogy magyarországot eltörölné a térképről...hát itt tartunk. és ez az ember még szabadlábon teszi-veszi magát.döbbenetes ..és itt vannak emberkék...akik ezen nem háborodnak fel...ha nem tapsikolnak...hogy de jó ötlete van ennek a fletónak...
tavaszi
tessenek szivesek elolvasni az egész cikket. nem itt védeni ezt a szarházit...most már én mondom,ezt az embert nem szabad engedni felszívódni...itt kell tartani...főleg az mszp-nek. mert pont őket vitte padlóra. a jobboldal kezében örökre egy aduász...hogy ime ez a baloldal: MEGSZÜNTETNÉ AZ ÁLLAMISÁGUNKAT! Mit várhatunk egy ilyen embertől, ha kimenne Brüüsszülbe???...
Desischado
@Dr. Felipe: Pont ezt mondom én is!!! Nagyon is van tétje a választásnak! És istennek hála, az agymosottak már nem fognak olyan nagy számban szerepelni, mert ez őket nem érdekli! Ide a gondolkodni tudó emberek fognak elmenni, akik fel tudják mérni, mi a tét!
Gyurcsányról meg annyit, hogy remélem, marad, mert ő aztán ostorozza a csuti belisariust, és mindenkire szükség van!
Sziszifusz
@tavaszi: Olyan állításaid vannak Gy.F.-ről melyek nem igazak. Soha nem akarta és a jövőben sem akarja államiságunkat megszüntetni, Magyarországot eltörölni a térképről.
Nem védem őt, mivel ő is a múlt embere (hasonlóan O.V.-hoz), de a belőled sugárzó gyűlöletből eredő állításaidat nem lehet szó nélkül hagyni.
bögöly
Csak amit tényszerűen leírhatok.

1.Megyót az első adandó alkalommal hátba szúrta.
2.Hitelből vezette az országot,s mikor már nyakig ért a córesz lelépett,előretolva Bajnait.
3.Amíg úgy látta,hogy érdekeit szolgálja az MSZP,"vezette"őket,aztán belülről amortizálta
le a pártot annyira,hogy kb.10 évig nem lehetnek tényleges kormányváltók.

Ezt az embert csak az igen elfogult fanok nézhetik bármibe is.
Méghogy visszavonul?
Egy percre leragasztanám a száját,ki is durranna!
Lételeme a szereplés,nárcisztikus énje nem tűri a "szürkeséget".
Beteg.
Ő is.
tavaszi
@Sziszifusz: Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy ha pártja nem szerez egyetlen egy mandátumot sem az EP-választásokon, akkor beadja lemondását. A Demokratikus Koalíció elnöke korábban bejelentette, hogy EP-képviselőként pártja támogatná az Európai Egyesült Államok létrehozását, és a magyar államiság felszámolását...tessék!! olvasd !!
" A MAGYAR ÁLLAMISÁG FELSZÁMOLÁSÁT"...IGY MÁR LÁTOD???
bence
@bögöly: ! Aki kimeri mondani a frankót az szerinted beteg. Aki nyomorulttá tesz milliókat
az Brüsszelbe való ! Mond csak nem kevered te a szezont a fazonnal ?! Én úgy látom, hogy a Gyurcsány iránti gyűlöleted,szinte már skizofréniássá tesz téged ! Hidd el ,ha ezt a gyűlölködést sokáig folytatod,az ártani fog az egészségednek !
amaramaistanna
Vonuljon vissza bejelentés nélkül,lehetőleg azonnal! Ráférne már a pihenés,és ránk is mert ,már fárasztó ezt a mesterkélt küldetéstudatot,s a velejáró hagymázas beszédeket elviselni!
bögöly
@bence: Köszönöm,hogy aggódsz az egészségi állapotomért.
Ha a tényekre is válaszolnál,megköszönném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.