Érdemi vizsgálat nélkül elutasította a Kúria az Együtt-PM bírósági felülvizsgálati kérelmét, amelyben Bajnaiék az áprilisi országgyűlési választás országos listás eredményének megváltoztatását kérte a győzteskompenzáció miatt. Bajnaiék már korábban jelezték, hogy Alkotmánybírósághoz fordulnak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A bíróságok csak tovább legitimálják az eredményt!
Nagy szerencséje Bajnainak, hogy bevált a trükk, sikerült Mesterházyt bepalizni, mert akkor a Parlament folyosóin ezután csak turistaként, idegenvezetővel kószálhatna.
JAJMÁR
A bíróság nem hozhatott más döntést, hiszen a törvény elfogadásra került. A választás törvényes volt, az más kérdés, hogy alkotmányos-e, de azzal is elkéstek. A tv. elfogadása után azonnal AB-hoz kellett volna fordulni. A választást pedig bojkottálni lehetett volna.
Most pedig ez a legtöbb, amit tenni lehet, belekötni mindenbe.
Desischado
Én azt mondom, hogy erre kellett számítani. De nem baj, lehet szépen végig menni, aztán jöhet Strassbourg!
kkalman
@Desischado:
Ez már csak egy gyenge bal oldal késői kapkodása az utolsó szalmaszál után. Strasbourgban sem fog változni semmi. Ha a strasbourgi bíróság ki is mondja, hogy érvénytelen volt a választás, a Fidesz nagy ívben tesz rá, és marad a 2/3. Ráadásul évek telhetnek el egy strasbourgi ítéletig, akkor meg már minek.
tavaszi
hát igen nem volt elég a ballnak,hogy laposraverve fetreng a ring alján...felülve,most további pofonér esedez ...lelkük rajta . kuriátol már megkapták...jön az AB ...és ha a nemzetközire mennek akkor pláne akkorát fognak kapni,hogy onnan már nem lesz felállás . de ilyen az amikor egy libatolvaj azt irja a mikrofonállványra : "csak azért is"!...Na kaptok május 25-én olyat hogy egy életre elmegy a kedvetek az ország lejáratásától...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.