A Republikon elemzése szerint a határon túlról érkező levélszavazatoktól, illetve a győzteskompenzációtól megtisztítva a Fidesz-KDNP 7, a baloldali összefogás és Jobbik 3-3, míg az LMP egy képviselővel többet küldhetett volna a Parlamentbe.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Egyszóval:a fütyi-sz mutyipárt csalással szerezte meg a 2/3 ot.No meg a drága külhoni "magyar" testvéreink lefizetett szavazataival!!! Mocskos egy szemét banda!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Mangu: Itt már csak egy dolog segítene,de attól mentsen meg a felettünk lévő.mert akkor vér folyna!
Desischado
Erre számolni lehetett. Masszív csalással jutottak hatalomra, épp ezért illegitimek, és nyugodtan meg lehet minden intézkedésüket támadni! Mivel csalással nyertek most is, ezért minden cselekedetük TÖRVÉNYTELEN!!!
Január
@Desischado: Igen, csak éppen a csalást nem fogják elismerni, mert törvényi meghatalmazásuk van, törvénybe van iktatva a választás módja, s a kör bezárult.
Sőt az Eu. felé is az a retorika, hogy Európában egyedül nekik van 2/3-os többségük a parlamentben.
Semmi retorzió nem lesz az Eu. részéről...
Mangu
@kkalman: Végre egy ember, aki kezdi kapiskálni!
Mangu
@mate03: Nem kell félni, nem a mi műfajunk.
Desischado
@Január: Az Eu szerintem sem csinál semmit, sajnos! Nagyot csalódtam bennük, legalább több megfigyelőt küldtek volna a választásra! De a pénzeket befagyasztották, ebből nem tudnak lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.