Az Európai Unióban pontosan az a feladatunk, amit 1848-ban Kossuth Lajos tett: egyfelől harcosan képviseljük nemzeti érdekeinket, másfelől igyekezzünk érvényre juttatni Európában azokat a gondolatokat, amelyek az emberek életminőségét javítják – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Cegléden a város alapításának 650. évfordulója alkalmából tartott ünnepi önkormányzati ülésen.

Kossuth idejében előrevivő gondolatnak a jobbágyfelszabadítás és a polgárosodás számított, mostani világukban hasonló feladat annak megakadályozása, hogy "ne multinacionális cég fölözzék le az emberek munkájának gyümölcsét extraprofit formájában, és brüsszeli bürokraták ne szóljanak bele abba, miként őrizzük meg saját örökségünket – mutatott rá a kereszténydemokrata politikus.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Az a baj, hogy itt nem Kossuthi eszmék, hanem Kossuth téri eszmék vannak.
pbalage
Jobb lenne, ha a Semlyén semmilyen formában nem említené a magyar történelmet, mert odamegyek és elbeszélgetek vele erről-arról.
joopapa
Inkább Rossini munkásságát folytatnátok és megírnátok a pártotokról a tolvaj szarka 2-öt :-))) Vagy Kodály Háry Jánosának hazudósabb verzióját, amiben a főnököd lenne a Háry!
csikknorisz
Röviden: Teszek a város 650 évére, szavazzatok ránk.
Kamcsatka
Az a Zsótika beszél 1848-ról aki tevékeny részt vállal a XXI. századi magyar feudális társadalom kialakításában, a harmadik jobbágyság kiépítésében. Új földesurakként tort ülnek az ország nyomorúsága fölött,lábbal tiporva a felvilágosodás eszméit. Ugyanolyan elmeroggyant, elvetemült gazember, mint a felcsúti miniduche cimborája.
Ezt akarta a 62% 45% -a. Óriási!
Csizmás Kond
Semjén Zsóti azt üzente
elfogyott a...
Pisti271
Az a baj, hogy itt nem Kossuthi eszmék, hanem Kossuth téri eszmék vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.