Semjén Zsolt már kisfiúként is a gánti erdőket járta, ahol előszeretettel vadásztak az akkori kormánytagok és szakszervezeti vezetők. Azóta a helyi vadásztársaság elnöke lett. Az idén tavasszal egy 176 négyzetméteres házat jegyeztek be a faluban a rokonai nevére. Riport a házról, amit valaki épülő CBA-nak nézett, és ahol felbukkant Szent Hubertus is. „Mondta a Zsolt, hogy majd jó lesz ez a szobor, ha megépíti a hétvégi házát. Egy erdélyi fafaragó mester készítette. Szent Hubertust, a vadászok védőszentjét ábrázolja" – mondja a Mézner István, a Gánti Vértes Vadásztársaság vadászmestere. A vadásztársaság vezetője, Semjén Zsolt évekig a társaság székhelyének otthont adó ingatlanon, a biciklitároló mellett tartotta a szobrot, tavasszal viszont átkerült a végleges helyére, az utca túloldalán pár hónapja felépített, 176 négyzetméteres ház mellé.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
ez is csak egy gumicsizmás tahó maradt,gyerekkori élménye,hogy a "fontos" elvtársak vadásznak. felkapaszkodott vidéki bugris. tele vagyunk ilyen senki semmi ujgazdag retkes lábú pofátlan furkóval.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bögöly
Valahol láttam egy kimutatást.
A "fácánlövés" csúcstartója a mai napig Gáspár elvtárs 13.000 / tizenháromezer!!/ db!

Tömjén Zsóti ezt a csúcsot szeretné megdönteni!??
Biztos vagyok benne,hogy nem lesz oly hosszú ideig hatalmon.

Ui:- Zsóti! Lassan kezdj el gyúrni" wazze",mert szükséged lesz rá!
Leginkább a futást gyakorold..DD
JAJMÁR
@bögöly: 20:48 Nem hiszem, hogy a fácán lenne a "nemes" vad. Kíváncsi vagyok, mi lehet a vadászházban, mi a legértékesebb trófea? (Mert ezek a nagy vadászok a lelőtt vadat képesek kitömetni, de láttam már vaddisznó bőrét falon, szarvas agancsot fejjel együtt... halott állatokkal vannak körbevéve)
nehogymá
ez is csak egy gumicsizmás tahó maradt,gyerekkori élménye,hogy a "fontos" elvtársak vadásznak. felkapaszkodott vidéki bugris. tele vagyunk ilyen senki semmi ujgazdag retkes lábú pofátlan furkóval.
Desischado
Ez keresztény?! A rablás, öldöklés a hazudozás nagymestere?! Pfujj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.