Harmincadik lett Magyarország a Rágalmazás-ellenes Liga (ADL) 102 országot vizsgáló felmérésében, amellyel az antiszemitizmus és zsidóellenesség szintjét és intenzitását mérték fel több mint 50 ezer válaszadó megkérdezésével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" igaz-e, hogy "a zsidóknak túl nagy hatalmuk van az üzleti világban", "a zsidók túl sokat beszélnek arról, mi történt velük a Holokauszt során" vagy "a zsidók azt hiszik, jobbak mint a többi ember"."
igaz...vagyis antiszemita vagyok.
joopapa
A zsidók nem tudom hogy milyenek mert személyesen nem ismerek egyet sem, és nekem nem is ártottak tudtommal! De ezek a kérdések jobbak lettek volna!!!Igaz-e, hogy "a fityeszeseknek túl nagy hatalmuk van az üzleti világban: IGEN ! Igaz-e hogy a fityeszesek túl sokat beszélnek az emutnyocévről és hallgatnak a saját balf...ságaikról: IGEN! Igaz-e hogy a fityeszesek azt hiszik, jobbak mint a többi ember: IGEN !!
spu00
Ez az ADL egy idétlen szervezet, hogy ilyen kérdések alapján dönt, mert csak e három kérdés alapján minden embernek igent kell mondani, ha egyáltalán ismeri a világban tzörténteket. Kíváncsi lennék, hogy a franciák hol állnak, ott zsidókat öltek az elmúlt években, mely senkit sem háborított fel Bp.-en ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Ha ezek a kérdések, akkor én is az vagyok...már önmagában az durva, hogy van ilyen felmérés...a zsidógyűlöletre külön szó van...az utálatot és a megvetést ki kell érdemelni...nem szokott az csak úgy magától jönni...
Csizmás Kond
@Hellcat: A zsidógyülölet tulajdonképpen nem is zsidógyülölet, hanem azon emberek utálata akik abból élnek, abból húznak hasznot hogy zsidónak adják ki magukat.
Hellcat
@Csizmás Kond: Na igen. Van zsidó ismerősöm, semmi baj velük...élik a kis életüket dolgoznak meg minden...na de akik magas pozícióban vannak és országokat fenyegetnek, hogy ha nem lesz holokauszt emlékszobor akkor irgumburgum meg örökjáradék meg mittudom én...
Trianon: 100 éve volt hatalmas katasztrófa tudjuk az országnak de törődjetek bele és lépjetek túl rajta...
Holokauszt: 70 éve volt és SOHA SENKI NEM felejtheti el mi történt...életünk végéig kárpótlást kérünk és elmékmüveket meg rendezvényeket stbstb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.