Hétfő hajnalban fél 3 körül egy időben nem vészes, kiterjedését nézve viszont a magyar web javát elérhetetlenné tévő probléma lépett fel. A fél 3 előtt pár perccel kezdődő, nagyjából 10-15 perces leállás ideje alatt nem volt elérhető a magyar net jelentős része.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

naaki
@szandokan: Van annak némi diszkrét bája, amikor azt írod, hogy - idézlek - "Nekem annak idején az átkosból lett elegem, és a szocialista szó hallatán a szőr is feláll a hátamon." Most a szóval van bajod vagy azokkal, akik képviselik? Csak azért kérdezem, mert a Fideszben szinte csak a Magyar SZOCIALISTA Munkáspárt tagjai ülnek. Nem hozok listát, mert nagyon sokan leírták már, hogy éppen Orbán, Kövér vagy Pozsgay elvtársak milyen pozíciót töltöttek be az "átkosban". Orbán egy parlamenti felszólalásában azt tudta mondani, hogy "Nekem nem a rendszerrel volt bajom, hanem azokkal, akik csinálták...". Magyarra lefordítva a szocializmus nagyon fasza dolog, de azok az elvtársak, akik épp a szocializmust faragták, csak az útjában voltak Viktornak. Az államosítás nagyon jó példa a szocializmusra és talán nem tűnt fel neked, de ezt a Fidesz csinálja és nem az úgynevezett baloldal. Bááár az is igaz, hogy mindez csak azért van, mert a haverokat, támogatókat még több vagyonhoz kell juttatni. De sem te, sem az az ideg gyenge faszi. aki a gyerekét Orbán Viktornak kereszteltette, nem kaptok a jussból. Ti szavaztok, meneteltek és könnyeztek, ha megszólal a kappanhangú a Hír Tv-ben vagy a Kossuth rádióban. Szóval, nem mi vagyunk vakok és gyengén látók, hanem ti nem tudjátok értelmezni a világot. Hidd el, ha nem úgy kormányozná az országot, ahogy, akkor itt nem születnének ilyen és ehhez hasonló bejegyzések. Évekig leszartam, hogy ki mit csinál a Parlament kupolája alatt, de az utóbbi 16 év felborította az országot. Nem tetszik, hogy a magyarságomat megkérdőjelezik, csak azért, mert nem a Fideszre szavazok. Az sem tetszik, hogy olyanok szólnak bele a mindennapjainkba, akik nem itt magyarok, hanem a határokon túl, és nem itt fizetnek adót, de innen kapnak támogatást. A gyerekek répás zsömlét meg zsizsikes kaját kapnak a suliban, a körházakban hónapokat kell várni egy vizsgálatra, amitől esetleg az élete függ a várakozónak, de a vezető milliárdokból stadionokat épít a nemlétező magyar...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@naaki: Nekem nem kell semmiféle jussból, én képes voltam (vagyok) magamnak megteremteni a jólétet, és ha beteg vagyok én, vagy a családom, akkor magánklinika, és ennyi.
szandokan
@alte trottel: Akkor magyarázd már el nekem, hogy miért is kell gyűlölni valakit, csak azért, mert volt annyi esze, hogy olyan életet alakítson ki magának, hogy semmi gondja ne legyen az életben. A primitív felfogásotok csak addig terjed ki, hogy biztos lopott, csalt, stb. Szánalmasak vagytok mindannyian.
szandokan
@karma1: Köszi, de szerencsére semmi olyan bajom nincs, ami kezelésre szorulna.
alte trottel
@szandokan: _ÉN_ válaszoljak, balambér?
Nem vagy képes felfogni, hogy én nem az irigykedőkhöz, hanem az irigyeltekhez tartozom?
Csizmás Kond
@karma1: Na nézzen oda az ember miket meg nem tud...hogy pl az internet vagy a vonalas telefon meghibásodásáért a kormány a felelős meg az a sok agyatlan bírka akik megszavazták őket.
...nagyon sok agy kellhet egy ilyen marhaság megírásához...
Pálinkafőző Rézüst
@alte trottel: entero újra formában van...:)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.