A 8. kerületi család az utóbbi időben rendesen fizette a lakbért, de egy régebbi tartozás miatt utcára rakta őket az önkormányzat. A család hét tagja eddig utcaseprőként dolgozott, amellyel fejenként havi 50 ezer forintot keresnek. A családra néhány lakó szerint időnként panaszok voltak a házban, ám sem ezek a lakók, sem a kilakoltató cég képviselői nem nyilatkoztak.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Az utóbbi időben fizettek...de azt senki sem gondolhatja, hogy a felhalmozott adósságot nem kell visszafizetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@miazavalami: Én végig hallgattam a felvételt sok benne a hazugság is mert nem 7 dolgoznak ha 3 kiskorú van közöttük.
miazavalami
@szaboria1: Nem erről van szó , hanem arról hogy az adósság kezelővel nem tudtak részletfizetésben megegyezni! És ezt megengedik a törvények.
Attól függ , hány tagú a család.
szaboria1
@miazavalami: Az éremnek két oldala van. Kellene látni a vagyonkezelő papírjait is. Mert azért a 4 milliós adósság 1998 óta keletkezett. azzal, hogy egy két hónapot fizettek azzal nem lehet törleszteni.
miazavalami
@szaboria1: Amit mostanában fizettek au a mostani részlet nem a hátralék. Van olyan hogy a behajtó céggel nem lehet megegyezni, mert egyszerre követelheti az egészet. Volt már ilyen és lesz is. Főleg ha a házat kinézte már magának valaki.
nehogymá
@csa-csa: elolvastad amit irtam?szerintem nem. azoknak is hitelt kellett felvenni vagy egyszerüen rájuk terhelték akik nagy valószinüséggel nem tudják fizetni..van olyan aki nem akar meg van olyan aki nem tud. ez azért különbség.akiröl irtam,akinek végrehajtóval rendörökkel törték fel a lakását,mert nem maradhatott ki a felujitásból,akkor se ha megmondta elöre,hogy nincs rá pénze az nálad minek számit?a nagynéném a legendásan magas rokkantnyugdijából meg a férje öregségijéböl se tudja csak albérlövel fizetni. kis szerencsével kifizetik mielött meghalnak és nem kell sorbaállniuk a saját wc jükre.
csa-csa
@nehogymá: csak azokról beszélek, akik egész egyszerűen nem hajlandóak sőt sokan sportot csinálnak abból is hogy semmiért nem hajlandók fizetni. Csak ezeket nem lehet kiszűrni! ha csak mindenki előtt ki nem jelentik. hovatovább írásba nem adják. de egy tuti az ilyeneket úgy kibacnám azonnal a lakásból mint a macsekot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.