Kisebb tűz volt délelőtt a szabadtéri, kijelölt dohányzóhelyen, körülbelül 1500 utasnak okozott ez kellemetlenséget. fel is számolták a cigarettázóknak fenntartott helyet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
A félszerzetet keressétek! A félszerzetet! Nála van a gyűrű! ... Míly porszeme a világnak ez a kis reptér. De mégis van benne valami. Vagy csak egy vak komondor boklászott arra cigivel a szájában, aztán jött egy fekete macska. Uzsgyí' utána! ... Na, így történt don Alexander Pintér.
Mobil123
Én már akkor mondtam hogy itt nem lehet cigizni amikor talán '83-ban a gyufásdobozba visszadugtam a gyufaszálat miután meggyújtottam a cigim és a dobozban lévő gyufaszálak is füstölni kezdtek :-DD (nem volt hamus a közelben)
verőce21
Akkor már itt is csak szellenteni lehet...:)
Nil
Ok-ha ez a megoldás, akkor legyen úgy hogy mivel a kormány hibázott (tűzgyújtás),sőt nem végzi el a dolgát (tűzoltás),ezért számolják fel önmagukat. Az országból is kitilthatják magukat - lehetőleg végleg.
verőce21
A vidéki bácsi felment Pestre és rájött a vizelés, egy parkban el is végezte a dolgot. Odapattant hozzá egy rend őre és figyelmeztette:
- Itt nem lehet vizelni bácsikám, ötszáz forint helyszíni bírság!
Odaadott a bácsi egy ezrest, vissza akart adni a rendőr, mire a bácsika:
- Hagyja csak fiam, fing@ttam is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.