Visszavonta vallomását az a 24 éves makói nő, aki azt állította, hogy június 1-jén két férfi brutálisan bántalmazta, és egyikük megerőszakolta - közölte a rendőrség, kedden. A hölgy a nyomozók többszöri kérdésére is határozottan állította, hogy „nem külső nyomásra” vonta vissza vallomását.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Csakhogy!!! A rendőrségnek H I V A T A L B Ó L!!! le kell folytatni az eljárást mivel súlyos testi sértés és nemi erőszak történt!!!Még akkor is ha a sértett visszavonja a vallomását!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@Sede: amire te gondolsz azt nem hagynák a rendőrök
remélem következő életedben roma családban fogsz születni és úgy bánnak veled ahogy te most gondolod hogy bánni kell a cigányokkal
Sede
@Nil: már csak arra lennék kíváncsi, te melyik bolygón élsz...
"amire te gondolsz azt nem hagynák a rendőrök" :-)))))
aham.
dr. prédikátor
Csakhogy!!! A rendőrségnek H I V A T A L B Ó L!!! le kell folytatni az eljárást mivel súlyos testi sértés és nemi erőszak történt!!!Még akkor is ha a sértett visszavonja a vallomását!!!
Sede
@dr. prédikátor: a nemi erőszak magánvádas bűncselekmény, és nem közvádas. tehát, ha a sértett visszavonja a feljelentését, az eljárást meg kell szűntetni.
az életveszélyt okozó testi sértés tekintetében igazad van, mivel a közvádra üldözendő.
human
@dr. prédikátor: Sede-nak igaza lehet. Ismerősöm az udvarában talált egy tolvajt, el is vitték a rendőrök. Feljelentést tett, majd jött a rokonság látogatása. Közölték, hogy könnyen leéghet az üzlete. Másnap ment visszavonni a feljelentést.
De nemrég olvashattunk egy a CBA-tól kirúgott dolgozói levelet, amiben elég gyomorforgató dolgokat írta a lejárt szavatosságú termékek újrahasznosításáról. Na utólag ő is beismerte, hogy csak bosszúból vezette meg az országot levelével és a CBA-nál minden rendben van.
Az elhíresült levél:
www.hirhatar.hu/hir/kitalal-egy-volt-cba-s-dolgozo-olvasoi-level
És itt szívja vissza az egészet:
www.atv.hu/videok/video-20140319-hamis-vad-a-cba-ellen
bence
@dr. prédikátor: ! hogy nem magától vonta vissza , az holt biztos !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.