A Vidékfejlesztési Minisztérium (új nevén Földművelésügyi Minisztérium) közzétette, hogy idén január és június között hova és mennyiért utaztak a vezető tisztségviselők – olvasható a Napi.hu oldalán.

A dokumentumból kiderül, hogy az első félévben összesen 22,557 millió forintot költött utaztatásra a tárca, a legdrágább út 2,4 milliós költséggel Bognár Lajos helyettes-államtitkárhoz kötődik, aki két társával együtt ennyiért volt 6 napig a Japánban tartott FoodEx kiállítás vendége. Az összeg legnagyobb részét, nem meglepő módon az utazás jelentette, erre 1,5 milliót költöttek, míg szállásra 260 ezret, napidíjra pedig összesen 646,8 ezer forintot fizettek ki – írja a lap.

Voltak természetesen jóval olcsóbb utak is, így például semmi pénzbe nem került, hogy Fazekas Sándor (egy társával együtt) részt vett egy romániai hagyományőrző disznótoros versenyen és farsangi népi hagyományőrző ünnepségen, de Bognár Lajos helyettes államtitkár is ingyen ment a Magyar Állatorvosok Világszervezetének nemzetközi konferenciájára Szerbiába.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@1magyar: Erre csak annyit, Göncz Árpád az egyik legtisztességesebb magyar politikus, s örülhet az ország, hogy ilyen köztársasági elnöke volt az országnak! Kár, hogy azóta sincs ilyen, pedig nagyon ráférne erre az országra, hogy több ilyen politikusa legyen:Sajnálom, hogy az agymosásod odáig jutott, hogy ezt az embert is mocskolod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Talán, ha össze hasonlítanák a 2002-10 közötti utak költségeivel, akkor még korrektnek is nevezhetnék Önöket. Vagy tudnának olcsóbb utazást ajánlani? Volt egy fiatalember, aki stoppal körbe utazta a világot. Az Önök szellemi képességéhez inkább ez illene, nem? Azt hiszik , hogy ilyen szöveggel eltudnak érni valamit is? Csak saját magukat járatják le, vagy ez a Vadnai stílus a menő? De kinél? és főleg meddig?
szandokan
@Desischado: Az én ablakomban érdekesebb dolgok vannak, mint a te írásaid...:-)) Látod, ha úgy alakult volna, hogy te lettél volna a nejem (habár ezt nehezen tudnám elképzelni, az okos nő nálam alap volt), akkor már járhattál volna Japánban is. Szerintem keress magadnak egy gazdag, de buta férjet, hátha sikerül, és majd lenyugszol végre...:-)
szandokan
@Horizont: A magam módján én mindig reális vagyok. Most mit csináljak, ha ennyiben ki is merül? :-)
Hellcat
@szandokan: Megint nem látod a szemedben a szálkát. "Itt 2010 óta az a cél, hogy keresztbe tegyenek a Fidesznek"...tessék megnézni ezt a másik oldalról is. Aztán akkor majd lehet vagdalózni.
sakál
@szandokan: hihi, nem kell milliomosnak lenni, hogy kiutazzon egy átlagfizetéssel élő ember Japánba (még a minimálbéres is összegyűjthet annyit, hogy a repülőjegyet megvegye, vagy ha nem akar messzire utazni, akkor jobb elkerülni az utazási irodákat, és zsebbe fizetni a szállásadóknak, valamilyen úton-módon el lehet menni az országból szinte bárhová, nem kell feltétlenül aranyat sz**ni hozzá), ha én most lefoglalnám a fapados return repülőjegyemet a kövi év júniusának második napjára (és mondjuk úgy közel 10 napot tartózkodnék ott), a legolcsóbb ár 185 184 Ft lenne.
szandokan
@sakál: Persze, hogy nem. Az is elég, ha valaki 5 hónapig nem vesz cigit...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.