Nagy nyomással ömlött a gáz az ecseri Ady Endre utca egyik telkén, miután fűnyírás közben átvágták a gázcsonkhoz csatlakozó vezetéket vasárnap dél körül - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@miazavalami: igen,innen jöttem,ide térek.
Elvágni?-könnyen,ugyanis nemsokkal rugalmasabb gumicső ez a 2,5 bár is és a lekötések is ugyanezek csak vékonyabbak.A fűkasza ragyogóan viszi,a kistraktoros méginkább.A markológépnek is elég ráhajtani egy ilyen temetetlen vezetékre,már sípol is az anyag a levegőbe,télen -4-nél nyomásra is jól reped.Ezért vagyok kiakadva,hogy senkit sem zavarnak az ilyen ipari méretű felelőtlenségek-karbantartási költségeket is felveszik valakik.
bakegya
@miazavalami: "... a gázcsonkhoz csatlakozó vezetéket..."nem vagyok szakértője,de a mérés és a bekötés a csonk nyitó záró szelepe fölött csatlakozik le ,alatta pedig be.Ez lett átvágva gondolom.
Az oroszoknáj láttamazt a pocsék de hasznos megoldást,hogy nem temetik be a csöveket a könyebb javítási lehetőséget célozva.Vn is mindenféle pocsék műtárgy erre arra.
miazavalami
@bakegya: Hááát nem tudom. Nekem egyszer a gumicsizma orrát sikerült levágni a fűnyíróval.:-) Még szerencse, hogy a Papusé volt rajtam, és nagy volt. Nem ért végig benne a lábam.
Azóta se nyírtam füvet. :-)
bakegya
@miazavalami: mi még nem adtuk múzeumba se a kaszát se a kapát,így azután idilli a helyzet mert van még virágos rétünk is.Szeretjük a technikát de nem a természet ellen.
A házi és házkörüli üzem egyéb iránt a legcsúnyább sérüléásek melegágya-körültekintőnek kell lenni,inkább készüljön valami lassabban de az elővigyázatoságra nagy szükség van.
miazavalami
@bakegya: Én nagyon elővigyázatos voltam, mégis így jártam. :-)
Kapálni én is szoktam , és nem vágom a lábamba a kapát. Kaszálni még nem próbáltam...
Virágok? Nagy bánatomra kicsi az udvar és az előkert. Ezért a házban tartom a virágaimat. 75 cseréppel van. A zöme most kinn van a teraszon ( na az jó nagy) , de van ami benn maradt. papus aszonnya olyan a ház mint a trópusok... , képzeld el ha nekem nagy udvarom előkertem lenne... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.