A világ egyik vezető könyvvizsgáló és adótanácsadó társasága által koordinált független szakértői vizsgálat megállapította, hogy az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet válsághelyzetben van: saját tőkéje az általa 2013. december 31-én kimutatott plusz 6 milliárd forint helyett több mint 3,5 milliárd forint negatívumot mutat, limit túllépésekkel együtt számított szavatoló tőkéje pedig több mint 35,5 milliárd forinttal elmarad a Felügyelet által meghatározott minimális tőkekövetelménytől. A társaság hitelezési mutatója rossz, ráadásul folyamatosan romlik: a 90 napon túli késedelmes hitelek aránya március végére 28,8 százalékra, azaz a törvényben meghatározott plafon közel háromszorosára nőtt. A vizsgálati jelentés megállapította, hogy a takarékszövetkezet működése nem felel meg sem a törvényi és felügyeleti előírásoknak, sem az integrációs, sem a saját szabályzatainak, felügyeleti adatszolgáltatása nem a tényeken alapul.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
Hallani érdekes körülmények között történő milliárdos "hitelezésekről" az orgoványi takszövvel kapcsolatban. Sanszos, hogy az igazgató hamarosan oda kerülhet, ahová a haverja, az ugyancsak becsődölt Soltvadkert és Vidéke takszöv vezetője: hűvösre...
whatthefuck
Az orgoványi erdőbe narancsos komcsikat is kivisznek majd, tessék mondani?
perfekt
Nincs kétségem,hogy az állam kifizeti, a saját maga okozott,kárt saját magának,és a hiányt pedig már rég elosztották saját maguk között.Majd kimegy a TEK, látványos őrizetbevétel, és akit letartóztatnak, majd később pert nyer,jogtalan őrizetbe vételéért,és busás pénzt kap szenvedéseiért.Te pedig kommentelő--majd szépen kifizeted a Révészt:-))
mariaberta
@whatthefuck: Te kis naiv, azok védett komcsik, mert azok időben fideszesek lettek!
Desischado
@Dr. Felipe: Felipe, drága, csak már ott tartanánk! Gondolom, tartod a szavad, én már nagyon szeretnék ünnepelni!
whatthefuck
@mariaberta: nem vagyok naiv(legalább is ebben a témakörben), a kérdés természetesen költői volt. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.