Több, mint 10 000 ember vesz részt a Budapest Pride Felvonuláson, amely egyszerre ünnepli a sokszínűséget, a hazai leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) közösséget, és hívja fel a figyelmet a civil kiállás, a szolidaritás és a jogtudatosság fontosságára. A felszabadult hangulatú, békés tömeg azt üzeni, hiszünk a demokratikus értékekben és megvédjük alapvető emberi jogainkat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Csizmás Kond: Szerintem aki igazán más identitású , az nem vonul, és nem azért mert nem merné vállalni (bár sokan jobbnak látják ha nem tudatják a másságukat) hanem mert nem érzi szükségét hogy ott bohóckodjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Büszkék? És mire? Hogy a természet egy kicsit "megtréfálta "őket?
libelle
@mariaberta: Igen a homosexualitás és a transgender állapot a "ternészet kemény tréfája", amire nem lehet mondani, hogy köszönöm holnaptól már nem kérek belölle.Ez a tréfa mindenkivel történhetet volna.
szandokan
@libelle: Pontosan. Viszont nem kell vonulgatni, meg gyereket nevelni sem. Ezt a kettőt tiltani kellene, de ugye a fene nagy liberalizmus...
libelle
@szandokan: Miert? Definitiv sokkal de sokkal jobb szülök mint az ugynevezett "normál" páros. Itt nem akarok Elton John-ról vagy más hasonlo többszörös milliomosról beszélni aki nanytöl kezdve, mindent megtud fizetni. Teljesen normál anyagi helyzetben élök, akik szenzáciosan nevelik a gyermekeket. Hidd el ez az állapot "nem egy ragadós betegség".
szandokan
@libelle: Jobb szülők? Na igen, szép példát mutatnak a gyereknek.
libelle
@szandokan: Erre nem érdemes témához kapcsolódóan válaszolni. Ezt te nem érted és PONT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.