Rogán Antal a Hír TV P8 című műsorában azt mondta, hogy ez a magánszemélyek mindennemű devizahitelére igaz lesz majd. A devizahiteleseknek nem kell semmit tenniük, a parlament megtesz helyettük mindent – közölte a Fidesz frakcióvezetője. Szerinte a pénteki devizahiteleseket segítő törvénynek és a parlament szeptemberi munkájának köszönhetően januárra a devizahiteleseknek olyan forinthitelük lesz, melynek törlesztője és kamata a mostaninál 25-40 százalékkal is kevesebb lehet úgy, hogy még a tőke is csökken. Ez a magánszemélyek mindennemű devizahitelére igaz lesz.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@coni: Bizony, így történt, amikor kósa, orbán és a többiek 180,-forintos chf-en törlesztettek:
az állam kisegítette a bankokat a mi pénzünkből. De valahogy ez akkor nem kapott túlzott nyilvánosságot...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Piaci alapon ez csak úgy működik hogy valakik kifizetik a 40%-ot. Rogán szerint az állam és a bank, de mivel az állam mi vagyunk, az jár jól aki vett 4-5 lakást hitelre és most a többiek kifizetik neki az árfolyamkülönbséget. Szétosztják az egész társadalomra, az is fizethet aki albérletben lakik mert nem mert eladósodni.
Grafix69
@Yoda69: Szerintem Szeptember -Októberre 340 ft is lehet az Euró :(
m.macskosz
@coni: Bizony, így történt, amikor kósa, orbán és a többiek 180,-forintos chf-en törlesztettek:
az állam kisegítette a bankokat a mi pénzünkből. De valahogy ez akkor nem kapott túlzott nyilvánosságot...:(
Törölt felhasználó
Azt miért nem reklámozza a kormány, hogy 2010-óta 60ft-ot emelt a matolcsy a chf árfolyamon, aminek baromira semmi köze nem volt már a válsághoz... A legtöbb ember még mindig jobban járt volna a válsággal együtt a chf hitelével, mint egy forint hitellel. Persze az megint más kérdés, hogy egy forint hitelt már nem tudott volna felvenni.
coni
A Forintot szándékosan gyengítik, bevett módszer az export és a versenyképesség növelésére. Ezért is van még nálunk Forint, ha Eurónk lenne nem tudnának a gazdaság szerkezeti átalakítása helyett ezzel operálni. Plusz az MNB deviza tartalék csökkentése duplán fog a Forint gyengülés irányában hatni. Ha még Kósa és Matolcsy is megszólal akkor triplán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.