A Földművelésügyi Minisztérium (FM) hatékony fellépésével megvédte a magyar tejtermelők érdekeit Brüsszelben a kvótarendszerről folytatott vitában, így továbbra is versenyképes maradhat a hazai tejágazat - tájékoztatta Feldman Zsolt, az FM agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára az MTI-t kedden a belga fővárosból.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Védjétek meg a devizahiteleket is...hátha az is olyan gyorsan eltűnik, mint a nyugdíjvagyon amit megvédtetek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
@tivoli: Atyám! ha lehetséges, múljék el tőlem e pohár!
Először is, te szerencsétlen ugyan A Nagy Sátán, El Kúró A Szemkilövő írta alá a szerződést (A Mi Hajnalcsillagunk azóta is epét hány ha eszébe jut) de Ő, igen, Ő, Aki Sohasem Hazudott _TÁRGYALTA LE A KVÓTÁKAT_! És az már a szánalom csomolungmája, hogy összekevered Gyurcsánnyal Isten kegyelméből első álszent antall minálnok urat, az évezred lúzerét és az ő kicsike kis gizdáit! Ugyanis őantallsága idején adtak minden levágott tehénért 10 ezer kemény magyar fieztőeszközt, ők gyakták szét a téeszeket és nyírták ki a komplett élelmiszeripart és mezőgépipart, ők kótyavetyélték el szarérhúgyér a még meglévő üzemeket bárkinek, aki a privatizációs megbízott zsebébe súgott egy használt Swift árát, te hettyempitty! Az uborkaegyenészeti baromságot meg már csak a negatív IQ tartományban veszik komolyan, te hipereinstein! Mondd, te intellektuális fárosz! Drága jó édesanyád sose kovászolt uborkát? És amikor kovászolt, a piacon kiválogatta-é a karikába görbült uborkákat avagy csakiskizárólag az egyenes (noch dazu, aliggörbültet) vette meg? A mákot azóta is tonnaszámra vásárolhatod ha úgy tartja kedved, a moslékot nyugodtan etetheted a disznóddal _CSAK NEM ADHATOD EL_ - ami viszont kurvára jól is van mert ki a pék pénisze tudja ellenőrizni, hogy pl. a Kürtősmucsai Súlyponti Kórház moslékjában millen antibiotikumok szermaradnak?
A Csodatévő Magyar Gazdaság még ma is abból él, amit az Únió idealamizsnálkodik, aki pedig egy kis zsebpénzért kivágta a Noah vagy Izabella szőlőjét, az csak jót tett a népegészségüggyel. Neked is jobban forogna az a három kerék, ha kiskorodban csak pálinkáskenyérrel altatnak, de hanyagolják a Lükesógor direkttermő borát!
Érted, triznyai?
tivoli
@alte trottel: ma, 00:41
Édes, egyetlen, szépséges trottlikám. Amit te most összehordtál, attól nem én vagyok a szerencsétlen, te kiérdemesült demizson barát.
Majd, ha képes leszel tovább látni az orrodnál, és átlépsz a saját magad állította korlátokon rájössz, hogy nem egy Antall, egy Gyurcsány, egy Orbán mozgatja itt a szálakat. Globálba mennek a dolgok, s akármennyire is okos vagy, vagy próbálod megmagyarázni magadnak és másoknak a szorzótáblát, az 1x1 az már régen nem az.
Sértegetéseid nem pótolják vélt intellektusod hiányosságait, csak a meglévő bizonyítványodat árnyalja.
alte trottel
Világos!
Miután égsz, mint az antracit Centraliában, akkor vádaskodsz és mellébeszélsz.
Szóval a pufók ufók irányította reptiliánok irányította bilderbergek irányította szabadkőművesek irányította tudjukkik irányította RRRRRROPPANTTITOKZATOSAN szubrózsás háttérhatalom vágatta le a teheneket és dugja el anyukád elől az egyenes uborkát és előled a mákosnudlit meg a moslékot!
Csak tiszta felebaráti szeretet okából hívom fel becses figyelmedet, hogy a terelés műfajában igen gyengén muzsikálsz, ezért javaslom, tanulmányozd ezt a honlapot, sok hasznos segítséget találsz, ha kiderül, hogy éktelen fasságokat nyilatkoztattál ki, de nincs annyi vér a pucádban, hogy leírj annyit: Basszus, tévedtem!

("...menj békében és ne vétkezz többé...")
tivoli
Én készséggel beismerem, hogy nem egyformán gondolkodunk, de te cserébe ígérd meg, hogy ma nem iszol többet.
alte trottel
Faszikám, ez _NÁLATOK_, fidiótáknál elmegy érvek helyett?
(mert akkor értem, mitől vagy ilyen szánalmas)
Jól van fekete lovag, most ajánld fel a döntetlent és húzz a picsába. Már nem agy szórakoztató.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.