Egyetlen vállalkozás vezetője sem dőlhet kényelmesen hátra a karosszékében, gondolván, hogy az ő cégét nem érinti a reklámadó: az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosításban az önreklámozásra is kiterjesztett kötelezettség miatt minden vállalkozásnak plusz terhekkel kell szembenézni, legalábbis a jelenleg ismert rendelkezések szerint – hívja fel a figyelmet blogbejegyzésében Jancsa-Pék Judit, a LeitnerLeitner vezető tanácsadója. Minden magyarországi illetőségű vállalkozásnak fel kell mérnie augusztus 21-éig, hogy pontosan milyen tevékenységet végeznek, s annak mekkora része tartozik a reklámadóról szóló törvény hatálya alá. Eddig az időpontig kell ugyanis az előző adóév alapján számított első előleg bevallását és befizetését teljesíteni. Jóval szélesebb kört érint a reklámadó-fizetési kötelezettség, mint azt elsőre gondolnánk, ráadásul valamennyi vállalkozás adminisztrációs terheit növelni fogja. Ugyanis a jogszabály nem ad felmentést a bevallási kötelezettség alól...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Agyatlan péniszek átgondolatlan, kidolgozatlan pénzbehajtása
nezelodo
Na lihegő kárörvendő fidesz imádók! Ti is fizettek, még ha azt hittétek, ez csak azokra vonatkozik akik nem állhatják a dakotáékat. Nagyon hajazik a dolog az élelmiszer biztonsági adóra. Halljam a tapsot agyatlan hívők!!
Strong
Szerintem hamarosan jön a 3.0 verzió...mert ez ezer sebből vérzik...

Emlékeztet az alkotmányra (ejtsd: alaptörvény)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.