Navracsics Tibor szerint a magyar külpolitikát továbbra is a konszenzuson alapuló hármas prioritás határozza meg: az európai integráció, a közép-európai regionális együttműködés és a határokon túli magyar kisebbségek érdekeinek védelme és képviselete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Marosvásárhelyi fedőnéven III/2-es informátorként írt jelentéseket külföldi útjairól.Martonyi elvtárs betanította utódját és élvezi a harminc ezüst kamatait .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@tivoli: ma, 13:18
...És nekem, mint egyszerű magyarországi magyar állampolgárnak ebből mi is a hasznom?

...És, kár ért volna-e engem, mint egyszerű állampolgárt,
ha ott maradt volna Martonyi úr, ahol született?
m.macskosz
@tivoli: Az unió által utalt lóvé meg jó helyre megy, ugye?
tivoli
@m.macskosz: ma, 15:26
asztat én nem tudom megítélni, mert Martonyi úr már az MSZMP idején is tevékenykedett, tehát találgatni, hogy mi lett volna ha... nem sok értelme van. :-)
tivoli
@m.macskosz: Ez külön téma lehetne, mert túl bonyolult ahhoz, hogy néhány mondatban megtárgyaljuk. Amire az unió lóvét ad, abból a széles lakosságnak nem sok haszna van, csak azt veszi észre, hogy megint megszorítások következnek.
coyote3
@tivoli: Nettó mennyit fizetünk a mocskos, gyarmatosító Uniónak? :)
tivoli
@coyote3: Nem szoktam számok után kutakodni, nem egészséges. De hogy sokat, az biztos. S arra is kölcsönt kell felvenni, hogy be tudjuk fizetni. Aztán jöhet a megszorítás, meg a dorgálás, fenyegetőzés, hogy leminősítenek, ha ez így megy tovább.
Ennél még árvagyereknek is jobb lenni (talán).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.