Az MSZP 70 év elteltével is mély fájdalommal emlékezik arra a szörnyű éjszakára, amikor 1944. augusztus 2-án közel háromezer roma nőt, férfit és gyermeket gyilkoltak le az auschwitz-birkenaui haláltáborban - írják a szocialisták szombaton, a roma holokauszt emléknapján az MTI-hez eljuttatott közleményükben, akik egyúttal a roma holokauszt további több tízezer áldozatára való emlékezésre szólítanak fel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@1magyar: A bűnösök ugyanazok mindkét esetben, csak mostanság úgy csinálnak,mintha semmi közük nem volna hozzá,sőt a tetves Lóbányainak még szobrot is emeltek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
" Az MSZP 70 év elteltével is mély fájdalommal emlékezik arra a szörnyű éjszakára,..."
atyaég...hogy tudnak ilyen bénán fogalmazni ?...még a nagyapjuk sem volt megszületve akkor...
1magyar
A Don-kanyarban is elestek sokkal többen, de mindig csak holokauszt van. Rájuk is kéne emlékezgetni!!!
hetöndöe
@1magyar: A bűnösök ugyanazok mindkét esetben, csak mostanság úgy csinálnak,mintha semmi közük nem volna hozzá,sőt a tetves Lóbányainak még szobrot is emeltek.
silber13
@Csizmás Kond: Ne mé
án!! A nagyapjuk sem élt ?: Érdekes lehetett.:-))
hetöndöe
@Csizmás Kond: Macsek már megint olyan bődületes baroságot rittyentettél ide,mint ide Nagykáta.Töténetesen az én nagyapám 1900-ben született,tehát a holokauszt idején már negyven felett járt.
A tiéd netán 45 után született?...akkor nagyon fiatal lehetsz.:-)))
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...a lényeg nem a nagyapán van...de miért kéne örergnek lennem ?
silber13
@Csizmás Kond: Ha marhaságot írtál, ismerd el, és ne beszélj mellé!
Csizmás Kond
@silber13: ..miaz ismét csalánra pisáltál ?
nem marhaságnak szántam hanem ironikusan növeltem a látszatot...amúgy mint írtam nem a nagyapán van a hangsúly hanem az emlékezésen, ugyanis emlékezni csak átélt dolgokra lehet...de ez úgy látszik nálad nem jutott el a megfelelő helyre...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Olyat nem tudsz elképzelni, hogy valaki nem éli át , de együtt érez.?
hetöndöe
@Csizmás Kond: Akkor a te fajtád hogyan tud emlékezni vitéz lóbányaira,tán ott voltál a fehér paripa közelében anno?:-)))
Csizmás Kond
@hetöndöe: Az én fajtám tiszteli a történelmet...ellenben a tied csak nevezgetni tud.
Csizmás Kond
@miazavalami: de igen...főleg ha nagyon büdös...:))
miazavalami
@Csizmás Kond: Fuj! Ronda macska! Ne csinálj úgy mintha nem értenéd amit írtam! :-)
Megfogtalak...
Csizmás Kond
@miazavalami: ...te szeretsz fogdosni...:)
Amúgy az együttérzés egy átvett hazug kifejezés, nincs olyan emberi tulajdonság.
Itt nem is együtérzésről van szó hanem emlékezésről...de azt már leírtam.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Te nem a történelmet tiszteled,hanem,hanem a gyilkosokat.
miazavalami
@Csizmás Kond: Szeretek. Randa macskákat akik azt hiszik a gazdi azért van hogy őket szolgálja.:-) Monnyuk néha igaza van...
Nem hazug kifejezés, és ha belőled hiányzik mások iránt az együtt érzés akkor nagy a baj.
Bennem van ilyen tulajdonság, és ember vagyok.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...na nem mindenkiket...pl a pufajkást nem...és azért nem mert míg a pufajkás direkt ölni ment addig Horthy egy ország parancsnoka ként tette a kötelességét...nagyon nagy a különbség sőt össze sem hasonlítható.
Csizmás Kond
@miazavalami: Nem az együtérzés hiányzik belőlem hanem sosem mondok ilyen marhaságot. Ha valaki segítséget kér vagy igényel annak segítek és nem a szemébe hazudom hogy átérzem azt amit ő érez mert az képtelenség.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Lóbányait tisztelni,rosszabb,mint Rákosit,a pufajkás meg nem ölt és sorkatonaként nem önként volt oda besorozva,aki az ellenkezőjét állítja,hazudik.Már sokszor próbálták előadni ezt a pufajkás mesét de még semmi konkrétumot nem tudtak elővezetni,csupán jobboldali hazugságokat,melyeket a kuruttyon nevelkedők szajkóznak és kajálnak ezerrel.Egyébként Horn Gyula ma is elismert politikus világszerte,csupán a saját hazájában gyalázzák az agyhalottak.
miazavalami
@Csizmás Kond: Nem a segítségről van szó!
Monnyuk meghal a legjobb haverod közeli hozzátartozója. Együtt érzel vele annak ellenére hogy neked semmi közöd az elhunythoz. Nem is ismered, de tudod a haverod mit érez.
Megyek porszívózni , mert felébredt Maszat és Mufurc
Csizmás Kond
@hetöndöe: Ember ezt maga a pufajkás vallotta, hogy önkét fogott fegyvert a forradalmárok ellen és te még az ideálod szavait is le akarod hazudni ?...ezt már minősíteni sem lehet.
Csizmás Kond
@miazavalami: ..együtérzel...inkánn sajnálod és próbálod vígasztalni mert amúgy fogalma sincs senkinek mi megy végbe a másikban akkor.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Linkeld ide Öcsi,ha igaz de ne a kuruttyról,meg ilyen szenny lapokról.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Dehogy linkelem...nem ér annyit hogy most elkezdjek keresgetni utána...amúgy abban hiszel amiben akarsz de engedelmeddel én is abban amiben akarok.
miazavalami
@Csizmás Kond: Hogy hogy fogalma sincs?? Ugyanaz , vagy hasonló érzések mint benned ha te vagy olyan helyzetben mint most ő.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Egyszerűen hazudsz és minden konkrétum nélkül gyalázol embereket,undormány magatartás, jellemző a jobboldalra.Hánynom kell az ilyenektől.
Csizmás Kond
@miazavalami: Képzelj el egy esetet...
egy valakinek meghal a párja, te vigasztalod és mondod mennyire együttérzel vele de a tied él esetleg elhagyott szóval nem hogy átérezni nem tudod de még felfogni sem mert míg az egyiknek a lelke szakad ki a fájdalomtól az elhalt szerette miett addig a másik esetleg gyülöli a sajátját...vagy akár ha egyugyanazon a helyzet akkor is mindenki másként érez máskény fáj, másként éli át.
Visszatérve a cikkhez itt fájdalommal emlékeznek arra a szörnyű éjszakára...nakérlek hogy tudnának fájdalommal emlékezni amikor ők el sem voltak húrcolva fogalmuk sincs milyen az...
Csizmás Kond
@hetöndöe: Akkor hányj ...én véleményt írtam a cikkhez te pedig belekötöttél és keresed az alkalmat a hányásra ...undorítóan silány vagy.
miazavalami
@Csizmás Kond: Meg van mi a baj veled!!
Semmi képzeleted nincs! egyszerüen nem tudod magad a másik helyzetébe képzelni. Ha én utálom a párom attól még átérezhetem a másik fájdalmát, mert el tudom képzelni milyen vesztesége van.
Csizmás Kond
@miazavalami: Na látod meg is válaszoltad ...elképzeled vagyis az egész a képzelőerő átélésétől függ.
Elképzelni én is el tudom de az igazi fájdlmat csak az érzi aki benne van ezért egy érelmes embernek olyant mondani hogy együtérzek vele nem csak butaság hanem sértés is.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Silányság az,amikor valaki a néphülyítő kruttyinfón előadott agyzsibbasztásokat tényként közli gondolkodás helyett,továbbá az egysíkú,minden igazságot nélkülöző véleményformálás.
Csizmás Kond
@hetöndöe: mindenkinél más, nálam az amikor valaki mindig a más véleményével bajlódik a sajátja hiányában...
miazavalami
@Csizmás Kond: nemcsak elképzeltem hanem át is éreztem attól függetlenül hogy te ezt nem érted.
Csizmás Kond
@miazavalami: ...szerintem meg csak önmagadat ámítod...:)
hetöndöe
@Csizmás Kond: Aki hülyeségeket ír,ne csodálkozzon,ha visszafelé sül el az úgynevezett "véleménye".
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...látom te nem is csodálkozol...
miazavalami
@Csizmás Kond: Nem. Még sírni is szoktam..:-)
Csizmás Kond
@miazavalami: ..ismét összekavarsz mindent. A sírás nem azt jelenti, hogy te is ugyanazt érzed...inkább azt hogy könyen eltörik a mécses...:)
Csizmás Kond
@miazavalami: ..az ember örömében is tud sírni...
miazavalami
@Csizmás Kond: Így legyen ötösöm a lottón...
Csizmás Kond
@miazavalami: ...oda előbb szelvényt kell venni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.