Tegnap az MSZP küldöttgyűlése egyezségre jutott, hogy Falus Ferencet indítsa a baloldal közös jelöltként, Budapest főpolgármesteri címért. Kiszivárgott információk szerint, azonban az MSZP egyoldalúan átírta az együttműködési megállapodás néhány pontját – írja a HVG online kiadása, szombat reggel.

"Az MSZP ne veszélyeztesse az ellenzék budapesti megállapodását és választási sikerét!" – üzente az Együtt-PM, reagálva az információkra, miszerint az MSZP titokban, az Együtt-PM-re és a DK-ra nézve hátrányos pontokat épített a megállapodásba.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az az érzésem a baloldal nem is akar nyerni mert vicc amit csinálnak. Szerintem kurva nagy bajok vannak a költségvetésben és megvárják míg összedől az illiberális, szaros kártyavár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Hellcat: ma, 13:10
Elnéző mosoly akart lenni :-))
tivoli
@Hellcat: ma, 13:10
mégis sokan azt hiszik
bencemacska
Az MSZP megásta sírját, sőt bele is feküdt!
Senara
Komolyan van értelme megnyerni a főpolgármesteri és a polgármesteri választásokat . Budapest minden Fidesz kormányzás alatt szívatták rendesen . Pénz az ablakba még a Tarlósnak is . Lehet ígérgetni , de most vidékbe gondolkozik pártunk és kormányunk minden pénzt ott mos tisztára . Pár Budapesti nagy értékű ingatlanra ajánlást nyújt be Tarlós , amire kis gömböc törvényt hoz .Másra nem lesz pénz , addig szögelgetik a lepusztult tömegközlekedést .
Hellcat
@tivoli: 14:57
Sajnos igazad van...lásd csak a politikusainkat...azt hiszik azt csinálhatnak amit csak akarnak...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.