Az elmúlt napok a budapesti ellenzéki összefogásról, és ennek különböző szintű MSZP általi megbombázásáról szóltak. De előbb Horváth Csaba öncélú kamikáze küzdelmének, majd a fővárosi MSZP hatalmi harcának következtében, és az áprillis választás előtti alkudozások után, a másik két pártról is az a látszat alakult ki, hogy kisstílűek. És az, hogy így látjuk őket, nem véletlen. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Hasonlón gondolkodtam nem régen.
A fityeszt már semmivel nem lehet "támadni", megteheti, hogy nem válaszol, letagadja egy mondattal, vagy annyit mond "csak".
A Zembereket, azaz az itthon maradottakat már szinte semmi nem érdekli, az elmenekült 2-2,5 millió pedig sz*rik az országra (mielőtt leharapnátok a fejem, természetesen a jelen lévők kivételek).
Tehát meg kell várni, míg Orbán végez, vagyis nagyon elqr*a az országot és népét, majd akkor meg fogják hallgatni a Zemberek mit mond a másik oldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@F_Viktor: Az a tragédia, hogy nincs másik oldal. Nincs jövőkép, nincs összefogás, kivétel nélkül a saját pecsenyéjét akarja sütögetni mind! El kell fogadni: Orbán sátáni politikája bejött!
Megvenni azokat, akik esetleg beleköphetnének a levesébe,
és belerúgni azokba, akiket az úri allűrjei miatt már nem vesz emberszámba.
Nem csak Orbánt vetem meg, hanem a gengszterváltás utáni összes politikust,
(tisztelet a kivételnek), mert mindegyik kötélre való!
Mobil123
Mert alkalmatlan az ellenzék még az összefogásra is!! Csak a hatalomra jutás lebeg a szemük előtt és csak a marakodás van. Így soha az életben nem tudják leváltani ezt a bagázst.
F_Viktor
@m.macskosz: @Mobil123: Így nem mondanám, hogy nincs baloldal, nincs jövőkép.
Orbán részéről a képlet egyszerű volt, kihasználta az elmútnyócév demokráciáját, sajtószabadságát, s fokozatosan leamortizálta a baloldalt. Olyannyira, hogy majdnem sikerült puccsal megbuktatniuk. Mikor ez nem sikerült, akkor következtek a nagyszabású, hazugságokra épülő karaktergyilkosságok (Semjén saját maga bevallotta). A Zemberek pedig szépen be is nyelték, úgy ahogyan Orbán kitervelte.
2010 után a demokrácia és a sajtószabadság leépítésével tovább tudta jegelni a baloldal impotenciáját, viszont a balga népet még azok után is az orránál fogva tudta vezetni, hogy szép fokozatosan kiderültek Orbán szándékai (forint leamortizálása, MANYUP-tagok pénzeinek lenyúlása, unortodox gazdaságpolitika csődje, stb.).
A karaktergyilkosságok hazugságainak kiderülése után sem ébredtek fel a Zemberek, pedig nagyon bűzlött, hogy az ügyészség és a bíróságok elfoglalása ellenére sem teltek meg a börtönök baloldali politikusokkal.
A választási jog átírása, a médiák bekebelezése egyértelművé tette az újabb győzelmet.

Baloldal egyetlen bűne, hogy az összefogás nem úgy sikerült ahogyan elvárható lett volna, a személyes ellentétek, az ideológiai különbségek felülírták az ország érdekeit.
m.macskosz
@F_Viktor: Nincs sok hozzáfűznivalóm, mert tökéletesen igazad van, csak ez :
"Baloldal egyetlen bűne, hogy az összefogás nem úgy sikerült ahogyan elvárható lett volna,"

Nem, nem ez az egyetlen bűne. Ez csak rátett egy lapáttal arra, hogy a VOSZ főtitkára, --akit egyébként nagyon nem kedvelek--, tudja azt, amit az ellenzék nem, hogy a minimál nyugdíj összege 2008.01.01-je óta változatlanul 28.500,- Ft. Fura módon egyetlen pártot nem zavarta ez a tény lassan 7 (hét) éven keresztül!
F_Viktor
@m.macskosz: Ha jól értelek, további bűnük, hogy nem követelik a baloldalon a savazós bácsi, a köpködős- és pofonokat osztogató néni nyugdíjának emelését?
De! Van igazságod, pl. ezt a cikket kell eljuttatni hozzájuk:
www.haveaniceday.hu/eletmod/1/7883-hol-mennyi-a-nyugdij-europaban-.html
m.macskosz
@F_Viktor: Azóta (2011.nov.) valószínűleg magasabbak az értékek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.