Az MSZP még mindig nem írta alá a hétfő éjféli határidő lejárta ellenére az Együtt–PM Szövetséggel és a DK-val kötött megállapodást.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha megint mindenhol a fideSS fog gyozni, akkor az nem attol lesz, hogy ok olyan nepszeruek, hanem attol, hogy a baloldal olyan toketlen...
m.macskosz
@karma1: Egyre jobban erősödik bennem a gyanú, hogy ezek csak minket hülyítenek,
eszükben sincs leváltani Orbánt. Bár abban is van valami, hogy gyanúsan költekezik a
kormány, emiatt aggódik az ellenzék, hogy üres kasszát örököl, a kormány jóindulatára
meg nem számíthat majd.
karma1
@m.macskosz: En valahogy azt latom, hogy a szinrelepese ota a kormany eszmeletlenul, es nelkul es oriasi mennyisegben osztja a penzt (mar regen a nem letezot is, lasd devizaalapok meglekelese, manyup penz lenyulasa) , es meg mindig nem eleg, mert most jon az orosz hitel...

Tudod, most hogy igy felhivtad erre a figyelmemet, egeszen valoszinunek tartom, hogy hagyjak nyerni a baloldalt, es akkor lelepnek az orosz hitellel, viszont mar az elso reszletet is a baloldali kormanynak kell majd visszafizetni, a semmibol...(mikozben orban az ellenzekben a leggusztustalanabb fegyverektol sem riad vissza masok elkaszalasa erdekeben)
m.macskosz
@karma1: Fogalmam sincs, mi folyik ebben az országban...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.