A tegnapi napon jelent meg az Indexen egy érdekes gondolatkísérlet, hogy a hülye magyar politika és a borzasztó egészségügy miatt, hogyan pusztulhatna ki az ország népessége két hét alatt egy ebola járványban, miközben mindenki nyomja a kattanásait. Egy nap se kellett, és a Jobbik hozta pontosan azt a szűklátókörűséget, hozzá nem értést és az idegengyűlöleten alapuló szavazatszerzési kísérletet, ami a karikatúrában neki volt szánva. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A Hegedüs Lórántné nagyon is tudja hogy mi a helyzet, csak jobb ha az emberek még jobban utálják az EU-t! Csak ez attól még gusztustalanabb az egész amiről beszél, és maga a helyzet is! Nem tudom mit szólna a Hegedüs Lórántné ha mi kerülnénk ebbe a helyzetbe és minket/ őket is lágerbe zárnának mer hátha valamilyen betegséggel fertőzzük a fogadó ország lakosait!
Toby
Jobbik ? Ugyan már. Túlterheltek a diliházak, azért nincsenek még valamelyikben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.